Imaš li razloga za ljubomoru?

Foto: Iceberg

ISTRAŽILI smo kada doista postoje razlozi za ljubomoru, a kada biste ju trebali uspavati...

Odmjeravanje drugih žena
 
Nagonski se svi mi ponekad zagledamo u nekoga tko stvarno dobro izgleda, pa tako i vaš dragi, ali to ne znači da on želi nešto s dotičnom ženom. Ako takvo ponašanje postane pretjerano i ako on u vašem prisustvu skida pogledom sve zgodne žene u vašoj okolini, dajte mu do znanja da vam to jako smeta.
 
Pakleno zgodna kolegica s posla
 
Posao je mjesto gdje se razvija najveći broj afera, stoga obratite pažnju na ovu izrazito opasnu situaciju. Prije nego što mu bilo što prigovorite, recite mu da se osjećate nesigurno u vašoj vezi. Ako nakon toga bude suosjećajan i bude li vas nastojao oraspoložiti, vjerojatno je njihov odnos samo prijateljski, a ako se previše trudi negirati bilo kakav odnos s kolegicom - možda imate razloga za brigu.
 
Sastanak s bivšom
 
Ako vaš odnos nije nimalo narušen i sve funkcionira savršeno, možete biti opušteni. Jedino možete predložiti da umjesto večere odu na ručak ili kavu. Međutim, ako vas nije nikada upoznao s njom, a raskinuli su nedavno, primjećujete da mu je još uvijek draga ili ga ona često zove, znakovi su da među njima nije sve gotovo.

Momačka večer u striptiz klubu
 
Iako kao i većina žena, vjerojatno ne simpatizirate striptiz klubove, a pogotovo da vaš dragi ide u jedan od njih. Budite iskreni s njim, ali nemojte mu izričito braniti da ide na proslavu, jer možete izazvati nepotreban sukob! Dajte mu do znanja da vas ne oduševljava ta ideja. Ako vas smiruje i uvjerava vas da nemate razloga za brigu vjerujte mu, a ako se naljutio, vjerojatno je imao neke skrivene namjere za tu večer.
 
Misteriozna dopisivanja
 
Moguće je više razloga zašto  se vaš dragi dopisuje s vama nepoznatim osobama, a možda i ženama: možda ste mu naporni s pitanjima tko mu stalno šalje poruke pa vam zato odbija reći i samo vas pokušava izbaciti iz takta, a možda je stvarno nedovoljno inteligentan pa se dopisuje s drugom u vašoj prisutnosti. Koji god razlog bio, razgovarajte s njim o tome!

Izlasci s prijateljicama
 
Ako ih i vi poznajete i često i vi izlazite zajedno s njima, vjerojatno nemate razloga za brigu. Međutim, ako nekoj od njih stalno priređuje neka iznenađenja, kupuje poklone ili u zadnje vrijeme samo s njom izlazi, dobro otvorite oči i otkrijte što se događa!
 
Komentiranje dobrog izgleda vaše prijateljice
 
Ako to kaže u nekoj raspravi kako tko izgleda, nemojte mu to uzeti za zlo. Ali ako to kaže bez razloga i povoda i to često povavlja, očito je da mu se ona sviđa. No dok god je uz vas i ne djeluje u krivom smjeru sve je u redu. Vi njemu možete reći da vam se sviđa njegov najbolji prijatelj i sigurno vam više neće spominjati vašu zgodnu prijateljicu.
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.