Imaš ljetnu simpatiju? Evo kako ga osvojiti!

Foto: D&G

ZGODAN tip kojeg svaku večer viđaš u klubu? Tip s kojeg ne skidaš pogled na plaži? Možda je riječ o slatkom konobaru zbog kojeg piješ previše koktela… Tko god da je, ljetna simpatija vrlo često ostaje samo to, jer se bojimo poduzeti korake da osvojimo tipa o kojem razmišljamo. Evo kako to promijeniti.
 
Direktno
 
Uleti mu bez puno razmišljanja. Ljeto je, ne poznajete se, a najgore što ti se može dogoditi je da te odbije. Tada ćeš barem znati da si pokušala.
 
Indirektno
 
Ako nisi dovoljno hrabra da sama obaviš cijeli posao, tu su tvoje frendice. Spoji svoje društvo s njegovim i krenite komunicirati. Tada će stvari biti puno lakše.
 
Počasti ga
 
Muškarci su navikli častiti žene, a ako promijeniš igru, sigurno ćeš mu zapeti za oko. Pošalji mu piće preko konobara i mahni kad ga dobije. Tako si napravila prvi korak i bacila loptu na njegov teren. Sigurno te neće ignorirati.
 
Izazovi ga
 
Ljetni sportovi su svuda oko vas, a to je idealna prilika da privučeš njegovo pažnju. Skupi frendice i izazovi njega i njegove prijatelje na meč odbojke u pijesku - tko izgubi, plaća rundu.
 
Zamoli ga da ti pričuva stvari
 
Ti i frendice se želite okupati, a strah vas je ostaviti ručnike bez nadzora? Zamoli ga da vas spasi od vrućina i bude čuvar vaših ručnika, a kada se vratite, vi možete napraviti isto za njegovu ekipu. Idealan način da se upoznate i nastavite druženje i nakon kupanja.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.