Indexova Kraljica maturalne večeri na prvoj probi kod sestara Boudoir

Foto: Index Rouge

MAŠA Petranović, Indexova Kraljica maturalne večeri za 2015. godinu jučer je posjetila salon sestara Boudoir u Radićevoj 22 u Zagrebu.


Slavne dizajnerice za našu su ovogodišnju pobjednicu odabrale prekrasnu haljinu do koljena, koja je idealna za mlade djevojke i svečane prigode.

Kako kažu Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević, ova haljina nema "rok trajanja" nego će, zahvaljujući ženstvenom kroju i finim materijalima od kojih je napravljena,  biti moderna i za 10 godina.

"Znaju nam doći i sestre djevojaka koje su prije desetak godina nosile našu haljinu i tražiti nas da je preradimo po njima jer je haljina još uvijek aktualna i izgleda kao da nikad nije nošena.", ispričale su simaptične Boudoirke.



Haljina u kombinaciji crne i bež boje obogaćena je šljokicama, decentnim tilom s točkicama i volanima i čipkom, a našoj Maši stoji kao salivena.



Sestre Boudoir napravit će još sitne preinake kako bi bila "baš po mjeri" te kako bi u njoj Maša na svojoj maturalnoj večeri zablistala poput holivudske zvijezde.

Kako izgleda haljina na našoj pobjednici, vidjet ćete nakon njezine maturalne večeri!

Do tada uživajte u pogled na čarobne kreacije iz salona ovog hvaljenog dizajnerskog dvojca.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.