Indexova kolumnistica Andrea Andrassy predstavila knjigu "Dnevnik gradske cure"

Foto: Press Foto

POPULARNA Indexova kolumnistica, komičarka i tv voditeljica Andrea Andrassy sinoć je u Zagrebu predstavila svoju prvu knjigu pod nazivom "Dnevnik gradske cure".

U prepunom Velvetu u kojem su je došli podržati njezini članovi obitelji, kolege i prijatelji te brojne slavne osobe, Andrea je objasnila kako se odlučila na prenošenje popularnih kolumni, koje piše već 3 godine, u knjigu.

U tome su joj pomogli Dina Plevnik, glavna urednica rubrike Index Rouge, urednik knjige Nenad Rizvanović te Andrein prijatelj i kolega pisac, Hrvoje Šalković koji je priznao da je knjigu "Dnevnik gradske cure" pročitao u jednom dahu.

"Osjećam se super, došlo je puno dragih ljudi, imali smo prepun Velvet, lijepo smo se družili uz čizkejk i jako sam zadovoljna. Još mi se dojmovi nisu slegnuli jer sam ostala dugo vani i nisam spavala, ali kad se naspavam, bit ću još zadovoljnija.", izjavila je jutros Andrassy za Index.hr.

Posjetitelje je razveselila ružičastim pjenušcem i omiljenim "čizkejkom", a za ovu prigodu, Andrea se odlučila na elegantnu crno - bijelu kombinaciju koju je upotpunila narančastim sandalama s vrtoglavom potpeticom.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.