James Franco priznao: Glumio sam i u očajnim filmovima!

Foto: GQ

PREZGODNI James Franco krasit će lipanjsku naslovnicu časopisa GQ, u kojem je iskreno priznao da je glumio u jednom jako lošem filmu. Zanima te kojem?

Radi se o filmu/komediji "Your Highness" iz 2011. godine, u kojem su zajedno s Jamesom glumile i druge zvijezde, kao što su Natalie Portman, Danny McBride i Zoey Deschanel. No, još se jednom pokazalo da zavidna glumačka ekipa ne mora nužno biti garancija za uspjeh samog filma.

"Your Highness? Taj film je očajan", izjavio je Franco u intervjuu za GQ. No, to nije prvi put da glumac javno kritizira svoje filmove. Tako je i proovirajući film "Spring Breakers" izjavio kako je "Annapolis" također bio "loš film, koji je završio kako iskustvo koje mu se nije svidjelo i isto takav film", prenosi portal TooFab. Direktor filma Justin Lin tada je izjavio: "Svi smo bili jako mladi tada i napravili smo posao najbolje što smo znali. Takvo mišljenje je bolno i ne pokazuje mnogo poštovanja."

No, čini se da Jamesu takve izjave ne štete previše, jer i dalje radi punom parom. Iako smo se zapitali u koju kategoriju spada film "Spring Breakers", koji nije baš najbolje prošao ni kod fanova ni kod kritike...

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.