Jesenske revije su pred nama: U listopadu nam stiže još jedan FASHION.HR!

SREDINU listopada rezervirajte za modne revije i najnovije modne trendove, jer nam uskoro stiže još jedan FASHION.HR!

Inspirativno okruženje slavne zagrebačke tvornice Gredelj ugostiti će hrvatske dizajnerske zvijezde koji će zajedno sa najperspektivnijim mladim nadama te eminentnim gostima iz regije prikazati svoje modne vizije za sezonu proljeće-ljeto 2013.

Unikatan prostor u samom središtu Zagreba postati će epicentar regionalne modne scene gdje će se na čak dvije modne piste predstaviti etablirani hrvatski dizajneri poput Branke Donassy, Ivice Klarića, Igora Galaša, Ivice Skoke, eNVy Rooma, Ane Marie Ricov, Ivana Alduka i  Martine Felje, a uigranom timu pridružiti će se još nekoliko domaćih modnih veličina.

Dizajnerica Ivana Popović po prvi će puta na pisti FASHION.HR-a predstaviti svoju pret-a-porter kolekciju prikazati će i miljenica modne kritike i publike, Marina Obradović, poznatija pod imenom Marina Design koja će predstaviti i zgodne dizajnerske pregače.

Na oduševljenje modnih znalaca, nakon kraće stanke svoju kolekciju na FASHION.HR-u predstaviti će avangardne dizajnerice Nataša Mihaljiščin i Martina Vrdoljak koje čine hvaljeni modni dvojac IGLE, a modna publika zasigurno s nestrpljenjem očekuje i novu pret-a-porter kolekciju dvojca LINK koji čine Ogi Antunac i Zoran Mrvoš.

FASHION.HR nastavlja pružati  podršku mladim talentiranim dizajnerima koji simboliziraju budućnost domaće mode putem platforme LIFT. Pobjednica natječaja LIFT održanog u sklopu regionalnog sajma mode FASHION.HR Industrija, talentirana Morana Krklec, premijerno će se predstaviti na pisti FASHION.HR-a, a svoje kolekcije prikazati će i mladi Matija Čop, Aleksandar Žarevac i dizajnerska skupina Clash of 9 koji su svojim debijem u ožujku ove godine potvrdili status nositelja hrvatske modne budućnosti.

FASHION.HR nastavlja i sa podupiranjem razvoja hrvatske modne industrije u vidu suradnji između vodećih domaćih dizajnera i tekstilnih divova koje su proteklih nekoliko sezona pokrenule revoluciju pri razvoju domaće modne scene te potvrdile izuzetan značaj projekta FASHION.HR Industrija. Ove sezone vidjet ćemo kolekcije HERA by Robert Sever i Additive collection by IGLE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.