Jesi One Directionovac, ali ipak: Ovaj dečko za slikanje s fanovima traži 250 funti

Foto: Instagram

JEDAN od članova popularnog benda One Direction, Louis Tomlinson iznenadio je iznosom, koju traži za slikanje sa svojom malenkošću. Tako je mladi pjevač odlučio da će fanovima naplaćivati 250 funti po fotki.

No, u pozadini takve odluke je nogometni klub Doncaster Rovers, čiji je Louis veliki fan, a odnedavno i jedan od vlasnika. Naime, klubu je potreban novac, ukoliko se želi natjecati s ostalim klubovima, a njegovo prikupljanje na sebe je preuzeo Louis te u tu svrhu odlučio iskoristiti svoju planetarnu popularnost.
 
Louis navodno planira sakupiti 2 milijuna funti, no osim naslikavanja, pjevač je novac odlučio sakupiti i tako što za 200 funti opušta fanovima da budu maskote, za 300 funti u poluvremenu možete pucati na gol i okušati svoju sreću, a za "samo" 12 tisuća funti možete gledati svoju momčad iz VIP lože. 
 
Iako nam se ovakve cifre čine itekako smiješne, na Louisovim službenim stranicama tvrde kako je pjevač u 25 dana uspio postići 28 posto svog rezultata, što bi u brojkama značilo da je već uspio skupiti pola milijuna funti.
 
Cijenimo trud! 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.