Kakav glas: Poslušajte kako je slatkica iz serije "Pretty Little Liars" zvučala sa 14 godina

Foto: Screenshot YouTube

26-GODIŠNJA Lucy Hale svjetsku je slavu doživjela tek kad su je odabrali za ulogu Arije u seriji "Pretty Little Liars", no na svojoj karijeri radi od malih nogu.

Lucy se školovala kod kuće, a svaki slobodan trenutak provodila je vježbajući ples i glumu kojima je još kao curica bila sklona.

Simpatična Lucy 2014. godine izdala je svoj prvi studijski album pod nazivom "Road Between", no njezin pjevački talent Amerika je mogla vidjeti i 11 godina ranije, u showu "American Juniors".

Tada 14-godišnja Lucy oduševila je publiku i žiri svojim nevjerojatnim glasovnim mogućnostima, te je upala u zadnjih 5 natjecatelja, od kojih su producenti formirali grupu.

Nakon uspjeha u ovoj emisiji preselila se u Los Angeles i krenula redovito odlaziti na audicije, zahvaljujući čemu je dobila epizodne uloge u serijama  "The O.C.", "How I Met Your Mother" i "Wizards of Waverly Place", a zaigrala je i u filmu "The Sisterhood of the Traveling Pants 2". Zatim je dobila jednu od glavnih uloga u seriji "Privileged", te konačno ulogu Arije u seriji "Pretty Little Liars".

Pogledajte nastup koji je pomogao Lucy da se odluči za današnju karijeru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.