Kako dobiti kosu boje breskve poput Lane Jurčević

Foto: Screenshot YouTube, Keneth Murphy

PASTELNE boje za kosu već su neko vrijeme velik hit, a otkako je beauty blogerica Lauren Conrad isfurala vrhove u boji breskve, svi su poludjeli za tom ženstvenom, a opet otkačenom nijansom.

Uz mnoge modne i beauty blogerice, narančastu kosu isfurala je i hrvatska pjevačica Lana Jurčević u svom novom spotu "La la Land", no kako je dobiti?

U salonu:

Želiš li trajnu narančastu boju, savjetujemo ti da se svakako uputiš frizeru! Kako bi se dobila ovakva nijansa frizeri miješaju i do tri boje (žutu, ružičastu i narančastu), a pravi profesionalac zna odrediti koji će omjer biti idealan.

Savjet plus: bojiš li se rezultata, prvo isprobaj boju na jednom pramenu koji se lako može sakriti (na vratu, iza uha...)

Kod kuće:

Želiš li isprobati ovakvu boju kod kuće, savjetujemo ti profesionalne "krede" za kosu koje se ispiru. Lako se nanose, a možeš ih naručiti preko interneta, ili kupiti u nekom od zagrebačkih salona. Neke odvažne cure koriste i obične krede, no upozoravamo kako bi često tretiranje kredom moglo isušiti kosu.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.