Kako ne izgubiti frajera u deset dana

Foto: Screenshot Youtube

DONOSIMO nekoliko savjeta kako ne dobiti etiketu "luđakinje".

1. Moraš imati svoj život...
 
Razumljiva je želja da svaki slobodan trenutak želiš provesti s dečkom kojeg voliš, ali time lako možeš prijeći granicu normalnog ponašanja. Upravo zato je vrlo važno da imaš vlastite interese, hobije i obaveze. Muškarce privlače neovisne žene, a ako se njihova sreća oslanja isključivo na ljubavni odnos, etiketa "luđakinje" je zagarantirana.
 
2. ... I pustiti njega da ima svoj
 
Većina muškaraca ima strah od sputanosti, a upravo ljubavni odnos vide kao otimanje slobode i prostora. Upravo zato je bitno razumjeti kad se on želi provesti bez tebe. I to je sasvim normalna stvar. Dapače, potakni ga na to, a on će to sigurno cijeniti. Uostalom, sjeti se što sve ti možeš napraviti za sebe za to vrijeme.
 
3. Samokontrola
 
Samokontrola je izrazito važna za zdravu i normalnu vezu. Iako znamo da bi mu svašta rekla kad te krene živcirati, to neće pridonijeti rješenju problema. Uzmi pet minuta da se smiriš, prije nego što reagiraš na ono što je rekao ili učinio. To će te spriječiti da kažeš nešto što ćeš kasnije požaliti.
 
4. Kad ne odgovori na poruku ili poziv...
 
Nemoj unaprijed donositi zaključke, kao npr. da je s drugom ženom, što je svakako jedan od najčešćih. On ima svoj život, što smo zaključili ranije i sigurno postoji razlog zašto ne odgovara. Kad vidi poziv, sigurno će se ispričati i navesti razlog zbog kojeg nije odgovarao. Kad vidi 50 propuštenih poziva, izbrisat će tvoj broj iz mobitela.
 
5. Ne optužuj
 
Prva situacija koja nam pada na pamet je kada ti netko od prijatelja ili poznanika javi da ga je vidio u flertu, a prvo što će žena napraviti je optužiti muškarca, bez konkretnog dokaza. Umjesto toga, smireno ga pitaj o čemu se radi. Izbjegavanje stvaranja pretpostavki i optužba može te dovesti daleko, ne samo u vezi, već općenito u životu.
 
6. Ispitivanja o budućnosti
 
Pritisak s pitanjima o budućnosti, za većinu muškaraca je neizdrživ. Zato, uživaj u sadašnjosti s njim i budi sigurna da će ti on sve pokazati kada će biti spreman.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.