Kako pustiti šiške da izrastu (bez skrivanja u kući narednih 6 mjeseci)

Foto: Victoria's Secret,  In Style Magazine, Cosmopolitan,

GOTOVO sve žene upoznate su s ovim problemom - želimo prekrasnu frizuru sa šiškama koja će nam dati sexy, svjež izgled, no ne želimo ih pustiti da narastu jer je to prava muka!

Sve je ok dok nam nova frizura izgleda lijepo, no čim nam dosadi, kreće tortura pod nazivom - "puštanje šiški".

Kako bi ti pomogle u ovom procesu, donosimo nekoliko savjeta koji će ti pomoći da napokon pustiš šiške. I to bez špangica i neatraktivnih "polu-frizura".

1. Budi strpljiva i ne izbjegavaj frizera

Nije lako pustiti šiške da izrastu, no to ne znači da ti kosa treba izgledati neuredno i ocvalo. Svakih 6 tjedana posjeti frizera kojem vjeruješ i dozvoli mu da lagano podšiša tvoje šiške kako bi se riješila ispucalih vrhova.

2. Pazi na volumen

Šiške moraš stilizirati i dok rastu, no pazi na volumen ili nedostatak istog. Imaš li gustu i tešku kosu, vrhove lagano ukroti voskom ili kremom za stiliziranje kako bi šiške bile teže, a imaš li premalo volumena - dodaj ga uz pomoć malo suhog šampona.

3. Google je tvoj prijatelj

Odvoji malo vremena i potraži fotke pod nazivom "celebrity bangs hairstyle". Pronaći ćeš fotke brojnih celebrity cura sa svim mogućim duljinama šiški. To će ti pomoći da pronađeš pravu frizuru za duljinu na kojoj se tvoje šiške trenutno nalaze te podigneš samopouzdanje - ako Vanessa Hudgens dobro izgleda sa svojim poludugim šiškama, zašto ne bi i ti?

4. Kad šiške pređu obrve, češljaj ih na stranu

Zašto bi se patila sa šiškama koje skoro dodiruju trepavice ili nosila špangice s kojima izgledaš poput curice, kad uz samo malo truda možeš dobiti sexy frizuru sa šiškama uvijenim na stranu? Pogledaj samo kako dobro stoje J. Lo!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.