Kako se izvući s lošeg spoja?

Foto: Screenshot Youtube

NA pristojan način, naravno.

Ljubavni stručnjak Thomas Edwards, otkrio je 3 zanimljiva načina kako se izvući s lošeg spoja te otkrio jednu zanimljivu činjenicu o njima: prvi spoj trebao bi biti kratak i trajati između sat ili sat i pol vremena. Maratonski spojevi mogu se činiti kao oni koji će pokazati postoji li tu nešto više, no oni također mogu oduzeti dio tajnovitosti, baš kao i previše dopisivanja prije prvog spoja.
 
1. Ne moraš se objašnjavati
 
Uvijek imaj plan za bijeg, no kao najučinkovitija strategija najčešće se pokazuje ona kad nakon popijenog pića, odeš do toaleta, a kad se vratiš, kažeš da moraš ići. Ako on pita zašto, samo reci da je iskrsnulo nešto osobno i da moraš ići. Još jedan način kako se izvući podrazumijeva da jednostavno odbiješ njegov prijedlog o još jednom piću, što bi mu trebao biti dovoljno jasan znak da želiš da vaše druženje bude što prije gotovo. Nitko ne kaže da će biti ugodno, ali ti i dalje želiš biti pristojna. No, na ovaj način njemu ćeš uštedjeti malo novca, a sebi pola sata beskorisnog razgovora.
 
2. Nemoj odlaziti u prvih 5 minuta
 
Čak i ako znaš da vas ovaj spoj neće odvesti nigdje, moraš ostati. "Razmislite i poštujte činjenicu da je on za vas odvojio vrijeme svog dana ili noći, kako bi se našao s vama. Jedno brzinsko piće stignete odraditi", otkriva Edward.
 
3. Nemoj reći da želiš ostati prijateljica s njim
 
Najgore što možeš učiniti je predložiti upravo to, čak i ako ne želiš, ali se osjećaš krivom za to što nije uspjelo. Zašto? Zato što na taj način on može početi razmišljati o tome kako postoji mogućnost u nekoj skoroj budućnosti da se ovdje dogodi nešto više, dok si u stvarnosti ti samo zainteresirana da odeš doma i više ne čuješ riječ od njega. Kako izraziti osjećaje? "Bilo mi je lijepo sinoć, no ne vidim da će to ići u nekom romantičnom smjeru. Hvala što si našao vremena za mene i želim ti sve najbolje u pronalaženju nekoga." Preblago odbijanje također bi ga moglo navesti na pogrešno tumačenje tvojih riječi.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.