Karrueche i Nia: Djevojka i ljubavnica Chrisa Browna tulumarile zajedno u Las Vegasu

Foto: Instagram, Screenshot Youtube

SVIJETOM je neki dan poput bombe odjeknula vijest kako je Chris Brown otac 9-mjesečne djevojčice.

No, sad se sva pozornost usmjerila na majku djeteta, a radi se o 31-godišnjoj bivšoj manekenki Niai Gonzalez. Kako to obično biva, tabloidi su odmah počeli izvlačiti informacije o njoj i evo što su saznali.
 
Chris i Nia znaju se već godinama, a šuškanja o njihovoj romansi započela su na ljeto 2013. godine. Nia je iz Texasa, a osim što je zarađivala kao model, istovremeno je pohađala školu za medicinske sestre. Pojavila se i u nekoliko video spotova, kao što je npr. onaj Phill Wadea za pjesmu "Dreams Of You".
 
 
Nia dobro zna tko je Chrisova djevojka Karrueche Tran, a s njom je čak tulumarila u svibnju 2013. godine u Las Vegasu, a na slici ju je Karrueche čak i zagrlila.
 
Također, šuška se kako je Nia drugom muškarcu prvotno rekla kako je on otac njezinog djeteta te ga je on svih ovih mjeseci odgajao kao da je njegovo.
 
Nakon što se sve saznalo, Karrueche je Chrisa ostavila preko Twittera, kratkom izjavom kako njemu i njegovoj obitelji želi sve najbolje, ali da ne treba ovakve drame. Istovremeno se bliskim prijateljima požalila kako se boji za svoje zdravlje, nakon svega što je doživjela od slavnog repera.
 
Rihanna, spasila si se na vrijeme.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.