Ključ za bolji ženski orgazam

Foto: Oysho

OVAJ podatak neke bi mogao iznenaditi.

Ključ još boljeg ženskog orgazma leži u njezinoj glavi. Drugim riječima, ženski orgazam ima puno toga s njezinom sposobnošću da se fokusira na svoje tijelo i misli u određenom smjeru tijekom odnosa.
 
Otkrilo je to jedno novo istraživanje, u kojem su ispitanice podijeljene u 2 grupe: one koje redovito doživljavaju orgazam sa svojim partnerima i one koje imaju probleme po tom pitanju. Žene koje tijekom seksa imaju erotske maštarije, spadale su u onu grupu koja nije imala problema s orgazmima.
 
No, istraživače je iznenadio podatak kako žene iz obje grupe nisu imale probleme s maštanjem i orgazmima tijekom solo akcije, no tijekom odnosa dio žena je. To su one koje su izvijestile o neredovitim orgazmima s partnerom.
 
Zaključak: ako ti tijekom seksa misli počnu lutati, usmjeri ih prema seksualnim fatazijama, a ne popisu stvari koje sutra trebaš obaviti. "Skoncentrirajte se na sadašnji trenutak i na svaki detalj, od toga kako vas on dira do toga kako dišete. U tome leži uspjeh obrog orgazma", zaključili su istraživači.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.