Krivi frajeri na koje uvijek padamo

Foto: John John Denim

TIPOVA muškaraca ima na pretek, ali kako to uvijek biva, žene će se najčešće zakačiti za jedan tip, dok će ostale ignorirati. Znamo da možda nije fer, često nije ni pametno ali tako je - ovo su frajeri na koje uvijek padamo, iako su potpuno pogrešan izbor.

Samouvjereni polu-kreten
 
Nije lijepo nekoga nazvati kretenom, ali polu-kreten je taman na granici, zar ne? Siguran u sebe, ostavlja miris moći i utjecajnosti za sobom, a najčešće je u potpunosti opčinjen samim sobom. Samouvjereni tipovi su super, ali ovaj o kojem pričamo je toliko samouvjeren da misli da je jedini na svijetu.
 
Bad boy
 
Nezainteresiran, bezobrazan i loš za srce: ima nešto što čini bad boya toliko neodoljivim da sve žene lude za njim. Kao i brza hrana, svjesne smo rizika, ali omjer rizika i užitka ide u korist prepuštanju ovakvom tipu, barem na kratko. Izazov i uzbuđenje su glavni razlozi zašto ih volimo, a neizvjesnost je toliko privlačna da se jednostavno ne želimo odvojiti od njega.

Bivši 
 
Opekle smo se prvi put, možda i drugi put, ali to nas ne sprječava da se i treći put pomirimo s bivšim. Za neke su žene bivši dečki potpuno neodoljivi - nema veze što znaju da neće završiti dobro, uzbuđenje je jednostavno preveliko.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.