La Perla predstavila kolekciju donjeg rublja s potpisom Jean Paul Gaultiera

SINOĆ je u shopping centru Kvaternik Plaza održan ekskluzivan showroom donjega rublja koje za brend La Perla dizajnirao slavni modni dizajner Jean Paul Gaultier. Priliku da prve isprobaju najljepše komade rublja iskoristile su manekenka Adrijana Dejanović, voditeljica Antonija Stupar Jurkin, pjevačica Pamela Ramljak i glumica Jelena Perčin.



"Volim se osjećati seksi, a crna čipka mi je omiljena. Uvjerena sam da svaka žena mora imati donje rublje za posebne prilike, a kad sam ja u pitanju, jednako su važni i dizajn i kvaliteta.", rekla je voditeljica Antonija Stupar Jurkin, a Pamela je dodala: "Svaka žena voli seksi donji veš. Ipak, ja preferiram komade koji jesu seksi, ali u isto vrijeme moraju biti ženstveni i elegantni. Golotinja radi golotinje mi se ne sviđa."



Manekenki Adrijani Dejanović odmah su za oko zapeli neki komadi od crne čipke, jer se u crnoj boji osjeća najudobnije, dok se glumica Jelena Perčin oduševila kupaćim kostimima La Perle.

"Ni sama ne znam koliko kupaćih kostima imam doma, ali uvijek mi nekako fali još jedan. Slaba sam na njih, totalno, imam cijelu paletu boja i oblika. Jedino mi je važno pronaći gornji dio koji mi dobro stoji. Treba to napuniti nečime!", izjavila je zgodna Jelena.

Za ovu priliku, umjesto plastičnih lutaka, u izlogu su stajale manekenke koje su gostima VIP showrooma na taj način, pokazale kako izgledaju komadi iz ove luksuzne kolekcije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.