Lady Gaga i Tony Bennett zapjevat će u blagdanskoj kampanji za H&M

Foto: H&M

LADY Gaga i Tony Bennett zvijezde su nove kampanje poznatog brenda, za koju će i zapjevati.

"It Don’t Mean A Thing (If It Ain’t Got That Swing)", naziv je pjesme koju će izvesti ovaj poznati dvojac, s njihovog Br. 1 albuma Cheek To Cheek, a pritom će pokazati i što nam je za ovu sezonu pripremio slavni brend. Proširena verzija reklame imat će premijeru 25. studenoga na službenoj stranici.
 
 
„Bili smo nadahnuti sjajem, glamurom i izobiljem razdoblja big bandova 40-ih godina 20. stoljeća,“ kaže Johan Renck, redatelj reklame. "Raspoloženje odražava blagdansko slavlje prožeto jakim osjećajem za modu i dozom humora u pozadini. Ozračje je intrigantno, znatiželjno, veselo, odvažno i ispunjeno divljenjem."
 
Naći će se tu elegantne crvene haljine, suknje sa svjetlucavim topićima, nezaobilazna pletiva za žene, a za muškarce tu su karirani uzorci za blagdansko raspoloženje pa tako sako s kariranim uzorkom izgleda odlično u kombinaciji sa zabavnim božićnim puloverima. Djeca se također pridružuju božićnoj zabavi s velikom ponudom sezonskih printova i ukrasa, a tu su i karo uzorci i puloveri, kako bi izgledali što elegantnije.
 
Jedva čekamo!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.