Let´s talk about sex: Moj nesuđeni menage a trois

Foto: Ilustracija Index, Saša Jurić

"MALA, zaboravi na dostojanstvo, moral i predrasude. Ovo nije takvo mjesto. Oslobodi um i veži se jer zabava samo što nije počela." - rekao je nabildani u crnom odijelu, a zatim rukom pokazao na dugi hodnik. Bio je to znak da možemo ući. Najbolji frend i ja ni sami ne znamo kako smo dospjeli na jedan od tajnih seksi partija samo za odabrane. Gay lobi čini čuda, a Toni ima svoje dobre veze. Mjesto radnje vila u blizini Zagreba iz ne znam ni ja kojeg stoljeća. Miris luksuza osjetio se zraku.


U društvu se danima pričalo o tajnim partijima za odrasle samo za odabranu zagrebačku elitu, glamuroznim orgijama gdje isključivo dame biraju. Vođena znatiželjom i motom kako se samo jednom živi, s određenom dozom straha da ne završim pod nečijom motornom pilom baš kao u filmu "Hostel", ili prodana u bijelo roblje nesvjesna rizika u koji se možda upuštam ipak je to bila prilika koja se ne propušta. U mom slučaju radilo se isključivo o suludoj mi hrabrosti za razliku od onih vođenih zahtjevnijim seksualnim apetitima.

Hodali smo tim sablasnim hodnikom frend i ja, i osjećali se poput dva vanzemaljca koja su se našla na krivom mjestu u krivo vrijeme. Nabildani tip u crnom odijelu dolazi do nas i ljubazno nas moli da se skinemo u donji veš, a zatim ulazimo u gigantsku halu s istim gigantskim lusterima.

Oko nas ekipa pomiješanih spolova i rasa, golih guzica i dobrih sisa pribijenih uz zidove, u psećim pozama na kauču, klečeći na podu izvodeći fellatio redom, od jednog do drugog, polako i smireno skoro pa bez strasti, kao u transu na tabletama za smirenje jer nikome se nigdje nije žurilo. Miris seksa odisao je prostorijom.

Toni se najednom izgubio, i ostala sam sama u napaljenoj masi. Uvalila sam se nečujno u slobodan kut i zapalila cigaretu. Jedno sam vrijeme tako promatrala  te polugole žene i frajere u erotičnim pozama i ljubavnim klinčevima, ispijajući šampanjac u nadi da me nitko ne vidi i ne čuje. Doduše, gledala sam sa zanimanjem i pomalo voajerski jer bi mi pogled zapeo za koji dobar pimpek. Toni je sav sretan i ozarenog lica veselo dotrčao poput spasitelja držeći za ruku frajera s dobrim dupetom: "Draga, nije li ovo fenomenalno?"

Da imam kitu, vjerojatno bi mi se spustila. Odjednom me taj cijeli prizor kolektivne jebačine podsjetio na jedan od onih tinejdžerskih tuluma kada sam imala šesnaest, gdje se svi nakon deset pivi žnjaraju po podu, a možda me hrabrost izdala u zadnji čas jer moram priznati -  u jednom momentu bilo mi je vruće. Objasnila sam mu kako to ipak nije mjesto za mene. Toni se vratio u akciju, a ja sam odlučila nazvati taxi prije nego me ne dohvati nečija batina.

Moj posjet veličanstvenim orgijama neslavno je završio dok jedan moj poznanik godinama prakticira seks u troje. To je njegov životni stil, njegovo seksi vrijeme u kojemu pliva kao riba u vodi. Luka, asistent na jednom fakultetu u Splitu podijelio je sa mnom svoja iskustva. Prvo kreće lagano zagrijavanje dvije biseksualke, a zatim on upada u akciju. Bira cure koje točno znaju što žele, u suprotnom, grupni seks pretvara se u katastrofu. Po njegovim riječima djevojke koje nisu spremne odustanu u zadnji čas - ili se osjećaju neugodno ili im cijeli čin postaje smiješan, a ono što bi trebao biti hedonizam na najjače pretvara se u smijuriju i mlohavu ćunu. Kako i sam kaže, navikao je na takve stvari. Kada sam ga upitala je li isprobao seks u troje s partnericom i partnerom rekao je kako je to iskustvo za njega ispalo loše, jer tip nije mogao postići erekciju. Luka je na kraju shvatio kako se radilo o voajeru koji nikada i nije bio ozbiljan u namjerama za grupni seks. Ono što mi je savjetovao jest da, ako već želim isprobati seks u troje sa svojim dečkom,  neka uvijek biram pametno tko je treća osoba u grupnjaku jer rizici su preveliki.

Što god to značilo, sve što je Luka ispričao djelovalo mi je odviše stvarno i komplicirano, poput nekakve mučne potrage za odgovarajućim partnerima koji moraju ispuniti određene uvjete ne bi li sve skupa na kraju ispalo tek zadovoljavajuće. Pitala sam se gdje se krije magija grupnog seksa, ona što je vidimo u soft pornićima. Je li Luka toliko zaglibio u svoje perverzne igre, te je sva čar spontanosti tog vrlo privlačnog seksualnog čina izgubila svoju vlastitu svrhu – uživanja u troje, ili je baš zato dobra priprema i razrada do zadnjeg detalja upravo ono što je potrebno kako bi Luka ispunio svoju seksi fantaziju?

Anita je probala seks u troje jednu toplu ljetnu večer na Jadranskoj obali, daleko od Zagreba i svečanih orgija nakon pršuta, sira i bevande uz lagano zapljuskivanje valova. Ona i ne tako prisna frendica bacile su oko na istog tipa koji je bio dovoljno dobro raspoložen da ih pozove na noćno kupanje uz bocu vina. Spontano i slatko, a već drugi dan duboko potisnuto iskustvo kojeg se Anita nerado sjeća jer njezina frendica mjesecima nije odustajala od nje, uvjerena kako Anita sama sebi ne želi priznati svoje lezbijske sklonosti.

No, što je s onim parovima koji se vole do smrti, a žele isprobati nešto novo ili, kako to u većini slučajeva biva, on je taj koji bi htio vidjeti kako trava raste u susjedovom dvorištu. Možda je zato Luka rekao da biram pametno, ako već želim birati, kako ne bih završila poput Sare čiji je novi dečko inzistirao na druženju s njezinom prijateljicom. Organizirao je večeru u njezinom stanu pod nevinom  izlikom kako želi upoznati njoj drage ljude dok se stvar nije zahuktala nakon nekoliko čašica. Ispitivao je  o privatnom životu njezine prijateljice dok nije prešao na pitanja poput onih koju pozu najviše voli. Čudan moment čak i za Moniku čiji je klimaks života lakiranje noktiju na nogama, peglanje kartica i životna želja plivanje s delfinima. Obje su skužile da ih želi povaliti i naprašile su ga van iz stana.

Čitala sam tako u jednom magazinu ispovijesti swingera gdje je frajer izjavio kako uživa dok drugi muškarac svršava po licu njegove drage jer ljubav prema njoj toliko je velika kako će on učiniti baš sve ne bi li njegova životna družica bila sretna. Može li se prava ljubav dijeliti?  Je li seks u troje vrijedan rizika, ili bi to trebali napraviti sami za sebe i prvenstveno radi sebe ne uplićući drage nam ljude u naše žudnje za novim iskustvima. Kolike su šanse da baš oba partnera imaju jednaku želju i volju baciti se u grupnjak bez da onaj drugi barem malo ne utječe na izbor i odluku prvog?

Tko voli nek' izvoli, snovi nekada postaju stvarnost ali nažalost, obično su žene one koje pristaju na grupni seks ne bi li udovoljile svom partneru. Glamurozne orgije nisu kao na tv-u. Ispitivanje hrabrosti, odvažnosti i preispitivanje vlastitih granica zaista je rizik u ovom slučaju, jer vjerujem da od toga možeš prolupati i doživjeti tragediju. Ljubav koja uvjetuje dok nas partner svojata i traži od nas ludosti -  nije ljubav. To je jedno obično govno zapakirano tako da dobro miriše.

Hvala, ali ne hvala.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.