Let´s talk about sex: Naj iznenađenja koja ga izluđuju!

Foto: Saša Jurić, Ilustracija Index

DRAGE moje Rouge čitateljice! Udobno smjestite svoje tople guze ispred vašeg računala ili umorni palac na vaš pametni telefon. Danas vam donosim male tajne velikih majstora koje mi je došapnuo glas kite. Ako ste odlučile malo poludjeti i pomutiti mu pamet poput Nine odmah predlažem da zaboravite duhovite dosjetke, jer mu nećete zavrtjeti glavom. Istina je kako je Nina svoje bapske gaće zamijenila fejk svilenim tangama s printom Spužve Boba i uspjela u svojem naumu – humorom do orgazma, ali nema svaka cura dečka kojeg pali duhovita varijanta. Glas kite otkriva nam iznenađenja koja su njemu uvijek seksi i s kojima ne možeš fulati. Ziher je ziher!

Glas kite kaže kako muškarce najviše iznenađuje: 
 
1. Pljuvanje po kiti usred fellatia
 
Prvi zakon penisa kaže – progutaj ili se pravi da jesi. Drugi zakon glasi – dok pušiš šuti. Zakon penisa broj 3 – dok pušiš izgledaj raspoloženo, kao da trčiš livadom prema dugi. Ovaj zgodan prijedlog pljuvanja definitivno je prošao kao četvrti zakon penisa. Istina je da će većina frajera radije imati seks s manje zgodnim komadom nego s ljepoticom kojoj na čelu piše kako joj se ne da, stoga pljuvanje frajeri doživljavaju kao dodatni element za snažniji doživljaj. Njega pali bezobrazno i prljavo!
 
2. Kada se nada da će dobiti, a na kraju dobije i guzu
 
Hoćeš prst, a dobiješ cijelu ruku! Ima li većeg faktora iznenađenja od toga? Podsjetimo se Veronikinog tipa o kojemu sam pisala u jednoj kolumni, a koji je odbio gurati tamo gdje se gurati ne smije. Moje malo istraživanje dovelo me do velikih zaključaka. Sve je manje latentnih bipsića koji će odoljeti, a da ga ne stave svojoj voljenoj u guzu, pogotovo ako ona to žarko želi. Oni su tu da se dive i učine sretnom ne samo našu Veneru, već i našu guzu. Strah od drugog ulaza rješava se samo na jedan način – probijanjem leda.
 
3. Deepthroat ili duboko grlo kao jedan od naj iznenađenja
 
Ovdje se nema puno toga za reći. Njemu je jednostavno super kada ga uzimaš do kraja. Vježbaj na banani.

4. Korzet i halteri – uvijek zamišljeno nikada provedeno
 
Dobar stari recept. Što više promatram muškarce to bolje shvaćam njihovu urođenu jednostavnost. Inercija je ubojica uzbuđenja. Preporučujem shopping.

5. Venera na njegovom licu
 
Sitting duck, sitting face, originalni naziv sasvim je nebitan. Nije teško, skineš gaćice, sjedneš i uživaš. Njemu je to turn on i napaljuje ga do boli, jer te jede cijelu. Kada sam pitala jednog tipa zašto ga to pali opisao mi je osjećaj ovako: „To je kao da ti netko zabije najfiniji kolač u facu. To je jednostavno to!“
 
6. Lizanje njegove guze
 
Glas kite mi je došapnuo kako će rijetko koji frajer priznati, ali mnogim muškarcima se rimming sviđa. Zapovijed kaže, budite otvoreni prema oralnom seksu i nemojte se ustručavati probati nove stvari. Hoćeš li do kraja ili samo do jaja? 
 
7. Tvoje želje
 
On jednostavno voli čuti što njegova cura voli. Svaka tvoja otkrivena čežnja u seksu njega uzbuđuje i često zna završiti njegovom spontanom erekcijom u kafiću dok pijete kavu. Znaš ono kad mi staviš dva prsta u čučicu i radiš ono gore - dolje. E to, to me ljubavi totalno izludi! 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.