Let´s talk about sex: Zagrebački psiho u mojim gaćicama!

Foto: Saša Jurić, Ilustracija Index

UDRI jače manijače ti u ritmu tom, gdje god si me udarao nastao bi lom! Niti jednom nisam završila sa šljivom ispod oka, ali nož za safarij i ubijanje tigrova bio mi je pod grlom. Držao ga je kao ukras u regalu, u tamnocrvenom etuiju dok ga jednom nije izvadio i prislonio na moje grlo da bi vidio kako mi stoji. Ne vjerujem kako me htio zaklati, ali sam sigurna da je gledao previše filmova. Njegova gesta nije ispala kul, jer moj život, na njegovu nesreću nije mitska tragedija pa nisam zatvorila oči i prepustila sebe na milost ili nemilost oštrici bodeža. Dapače, nisam osjetila nikakvo seksualno uzbuđenje, osim što su mi se stisnula moja ženska muda. Rekao je: „Vidiš do kuda me dovodiš. Moram ti staviti nož pod grlo da bi me slušala!“ Jezičava kakva jesam, prvi puta sam zašutjela i saslušala ga, onako kao da stvarno s njim suosjećam razmišljajući kako da zgibam.
 
Na kraju je sve prezentirao kao zafrkanciju i kritizirao me što nemam baš smisla za humor, kao svaki put kada bi izveo neku neslanu šalu. Njegovim uvrnutim primjerima kojima mi je htio slikovito pokazati svoju patnju, radi velike ljubavi koju osjeća za mene, nisam pridavala pažnju, već sam ih pripisivala opsjednutosti mafijom. Znam da voli mafijaške filmove i da bi se volio reinkarnirati i u sljedećem životu postati Capo di tutti capi. Na primjer, jednom je rekao da zamislim kako bi se osjećala da mi sada ovdje dođu trojica, pole me benzinom i žele me zapaliti i slična sranja. Njegova patnja radi neuzvraćene ljubavi bila je fikcija u njegovoj glavi. Ljubav s moje strane je bila uzvraćena, ali očito ne na način na koji je on to želio – slizati se na jedan nezdrav način. Nisam se svojom ljubavi razmetala niti je preuveličavala.
 
Neki te žele iskoristiti, neki žele biti iskorišteni. Ja sam htjela sreću s Mislavom. Kako mi to sada naivno zvuči. Sreća. Zapravo, nesvjesna kako mi se manipulator opasno igra mozgom od prvog dana kada smo se upoznali, mislila sam da je to ljubav. Seks je postao vruć i strastven i navukla sam se na Mislavov miris kao na drogu. Primala sam njegov penis kako i stoji vatrenim ljubavnicima, prljavo i proždrljivo. Sjećam se da mi je Anita pričala na kavi kako se njezin novi frajer za ševu ljubomorno "ubacio" u njezino maženje  s prijateljem vibrićem, kada sam joj se povjerila da se sa mnom nešto ludo dešava. Kao da nikada nisam osjetila muški dodir kada me Mislav uhvatio za sisu, onako bez veze uhvatio, kako je to inače radio. Nakon čega sam na vlastito iznenađenje osjetila kako sam na dobrom putu da, ako još jednom to ponovi, doživim orgazam. Uvijek sam zavidjela ženama koje tako brzo mogu postići seksualnu napaljenost.
 
Međutim nešto u meni jednostavno nije dalo da mu se prepustim do kraja – tijelo je htjelo, ali ne i duh. Nisam obraćala pozornost na neke stvari, za koje sam tek kasnije vrteći film u glavi shvatila da su bitne. Nejasni odgovori na moja pitanja, mijenjanje teme za vrijeme razgovora, izvrtanje mojih riječi i isključivo interpretacija "po njegovom" svega što kažem bili su samo neki od tisuću odgovora na pitanje -  zašto kada sam s njim osjećam u sebi razdor i sumnju, a u njegovoj prisutnosti bolesno ozračje neslobode, straha i zamke. Obična kava, a kamoli izlazak s frendicama postalo je moje najveće životno opterećenje i briga, stoga sam i najviše vremena posvećivala njemu.
 
Svako sranje je nova pouka. Sada čak i mogu reći kako su ljubavni odnosi poput mafije. Svakih pet do deset godina izbije rat mafijaških familija i svi se međusobno poubijaju samo što u intimnom svijetu  jedne žene s vremena na vrijeme izbije rat s ljubavnikom. No, u tom ratu često ona druga strana ne zadrži svoju čast i dostojanstvo i zauvijek kaže zbogom kad je dosta, baci se pod vlak ili popije smrtonosni otrov. I najveći neprijatelj može pokazati poštovanje. Taj rat na koncu za vlastitu slobodu u dobrom slučaju završava krvoprolićem ženskih živaca od njegove strane. Taj čovjek , kako ga poslije nazivamo manijakom često nije lud. On je perfidan, lukav i inteligentan manipulator koji ne bira sredstva. On je zdrav manijak. Želi dio tvoje Venere. Svatko se rađa i umire sam. Nismo vezani pupčanom vrpcom. Ja sam ja, a ti si ti.

 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.