Ljubav je na setu: Johnny Depp u vezi sa Ruth Wilson?

ČINI se kako se Johnny Depp neće tako brzo smiriti. Naime, počele su kružiti glasine kako je Amber Heard prevario sa Ruth Wilson!

Podsjetimo, nedavno je Johnny prekinuo dugogodišnju vezu sa Vanessom Paradis nakon što se saznalo da ju je varao sa znatno mlađom Amber Heard, na što je Vanessa pobjesnila i zabranila "razaračici domova" da se približava njenoj djeci. Iako smo očekivali da će se Amber ipak malo dulje zadržati u Deppovom zagrljaju, izgleda da je ljubavnoj idili došao kraj - barem što se Johnnyja tiče, prenosi Celeb Dirty Laundry.

Nepoznati je izvor za "The National Enquirer" izjavio kako su Amber smetale optužbe da je zbog nje razorena ljubavna veza između Deppa i Paradis jer joj je, navodno, Johnny tvrdio kako je između njih dvoje gotovo prije nego što su počeli ljubovati. Nikako nije bila zadovoljna pažnjom koju je od medija dobivala.

Holivudski je glumac Ruth upoznao na snimanju svoga novoga filma "The Lone Ranger", s vremenom su se njih dvoje opasno zbližili, a sve je to došlo i do Amber kojoj je prekipjelo.

Sve su ovo navodi koje nitko od glavnih aktera priče nije potvrdio. Još uvijek se ne zna je li Amber kriva za njegov prekid sa Vanessom ili su pak u pitanju sasvim deseti razlozi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.