Ljubav na prvi kolač - Mak na konac

Foto: Press Foto

POZNATA zagrebačka slastičarnica obogatila je svoju ponudu!

Mak na konac, slastičarnica Petre Jelenić  proširila je svoju ponudu.  Odnedavno se u ovoj oazi  u središtu Zagreba može uživati i u finoj kavi, izboru čajeva, prirodnih sokova i pića. Uz ljetno osvježenje ponude sezonskih slastica poput Bosiljka i savijače od marelica, od sada nude i nešto slano. U ponudu su uvrštene savijače i neki slani kolači tipa rudarske greblice, kiflice od lješnjaka i gljiva, a najesen se kreće s bogatijom ponudom i brojnim iznenađenjima za goste. Tražite li dodatno osvježenje, simpatično osoblje za vas će pripremiti „ludi čaj“ od šipka i manga, domaći sok od bazge ili pak malinovac.



Mak na konac  je ugodan i svijetao prostor u kojem  prevladavaju neutralne boje obogaćene ružičastim  i zelenim detaljima, pozitivna energija, a vedro osoblje rado će vas savjetovati u odabiru slatkih i slanih delicija.

Ovo je slastičarnica izvornih namirnica, maslaca, vrhnja, više vrsta čokolade, domaćeg organskog voća, a kolači se mijenjaju sukladno sezoni i inspiraciji. Autorica ovih kolača  je Petra Jelenić, žena sa stavom koja zna što želi i ne pristaje ni na što osim kvalitete, koja je ujedno i najvjerniji pratitelj onoga što ona daje, a to su kreativnost i znanje.


Navratite u slastičarnicu Mak na Konac jer više nije samo „pastry to go“!!
 
Slastičarnica Mak na konac, ulica Popa Dukljanina 1
Tel: 01 4616 654
Facebook:MaknaKonac
Instagram:MaknaKonac
WeB:www.maknakonac.com/

 


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.