Ljupka Gojić Mikić izgleda prekrasno u najnovijoj kampanji za Jolie Petite

Foto: Jelena Balić

PREDIVNA Ljupka Gojić Mikić stala je pred objektiv svoje suradnice Jelene Balić te snimila odličnu kampanju za Jolie Petite!

Zanosne fotke predstavljaju kolekciju za jesen/zimu 2013./2014., a na njima se Ljupki pridružila i preslatka kćerkica Jana, koja je zaštitno lice dječje kolekcije.

Nova kolekcija obiluje tamnim, zimskim bojama te trendi detaljima poput kariranih rukava, a svi su modeli ženstveni, razigrani i izrazito nosivi.

"Kod nas su pomaci uvijek oprezni ali promišljeni jer pod svaku cijenu ostajemo vjerni onome što kupci najviše vole kod Jolie Petita. Prugice i karirani detalji koji obilježavaju ovu kolekciju od početka stvaranja nove kolekcije su me intrigirali sa jednog sasvim neobičnog aspekta. Naime, razmišljali smo kako na najbolji mogući način spojiti zaigrani Jolie Petite sa elementima punka koji je kao trend doslovno pokorio modnu scenu. Naravno, naša verzija tih sitnih punk detalja zamišljena je kao nježna intervencija u naš prepoznatljiv dizajn.",  izjavila je Ljupka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.