Male iritantne stvari koje im svakodnevno opraštamo

Foto: Screenshot

VAŠ odnos može biti savršen, no uvijek će postojati one male stvari koje će ti ići na živce.

To su sve one sitnice koje on radi na svakodnevnoj bazi i koje ti itekako mogu ići na živce, ali ne toliko da bi ih pretvorila u veliku svađu. Pogađaš o čemu pričamo?
 
1. Odjeća po stanu
 
Ne kažemo da su svi dečki neuredni, ali svakako žene spadaju u kategoriju urednijeg spola. No, to opet nije vrijedno žestoke svađe, jer ti ćeš i dalje biti ta koja će sve to uredno slagati. Kao i oprati suđe ili objesiti veš.
 
2. Komplimenti
 
Svim ženama poznat je osjećaj kad kupe novu haljinu, promjene frizuru ili ispred ogledala provedu više vremena nego inače, a on samo baci kratki pogled i kaže "ok je". To nije nužno loša stvar, već surova realnost da muškarci po prirodi ne primjećuju takve stvari. No, one nas i dalje živciraju.
 
3. Njegovi prijatelji
 
Vrlo često ti se može učiniti da su mu prijatelji važniji od tebe i da više voli provoditi vrijeme s njima. No, i to da nisi baš uvijek u središtu njegove pozornosti je sasvim normalna stvar. Uostalom, kao i on tebi kad je u pitanju šoping ili kava s prijateljicama. Drugo je ako se taj osjećaj javlja češće nego što bi trebao.
 
4. Entuzijazam
 
Nedostatak njegovog uzbuđenja kad mu kažeš nešto što je tebi jako bitno, može dovesti do živčanog sloma. No, zaključak je zapravo vrlo jednostavan - on ne shvaća zašto je tebi to bitno, jer se ne radi o nečemu što je njemu bitno. Dobra je vijest da dokle god uopće reagira na takve stvari, nema mjesta brigama.
 
5. Čuje ono što hoće
 
Tu svakako vrijedi ona kako pametniji popušta. Ako želiš da te doživi, biraj prave trenutke kad ćeš mu nešto reći, jer u suprotnom nećeš postići baš ništa. Naveliko izbjegavaj vrijeme odmah nakon posla, nogometne utakmice ili njegovo spremanje za izlazak s dečkima.
 
6. Velika djeca
 
Mi smo te koje svaki mjesec proživljavamo bolove, rađamo ili se depiliramo voskom. Uz to, i mi se često razbolimo, ali naši razmjeri kukanja nisu ni približno veliki kao oni kod muškaraca. No, to je samo dokaz da i oni trebaju nekoga da se ponekad brine o njima, iako to ne žele priznat, a to svakako nije povod za svađu. Možda samo za kolutanje očima.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.