Mitovi o zdravim vezama - srušeni!

Foto: Vogue
 
BAKA će ti o zdravim vezama reći jedno, televizija drugo, frendice nešto sasvim treće. Nije ni čudo da rijetko koja žena zna što to zapravo znači imati zdravu vezu. Nismo ni mi u potpunosti sigurni, ali znamo koji su mitovi o njima, i znamo da su sasvim netočni.
 
Sretni parovi se ne svađaju
 
Potpuna izmišljotina. Par koji se nikada ne svađa vjerojatno je jako nesretan, a pitanje je samo priznaje li to drugima ili ne. Pravi parovi, oni koji se stvarno vole, svađaju se kada za to ima potrebe. To je zdravo i to znači da im je stalo.
 
Sretni parovi se svađaju
 
Neki toliko zagovaraju svađu da zaboravljaju da se ona treba događati tu i tamo i to dozirano. Parovi koji se konstantno svađaju nisu strastveni parovi koji se neizmjerno vole - riječ je o dvije osobe koje se ne mogu složiti oko ničega.

Sretni parovi imaju iste interese
 
Potpuna laž. Parovi koji dijele interese toliko su rijetki da ih je teško pronaći, barem one koji se slažu baš u svemu. To je sasvim normalno - on voli nogometne utakmice i mrzi shopping, kod tebe je situacija obrnuta - nema razloga da itko zbog toga ispašta. Stvar je u dobroj organizaciji - dok on gleda tekmu, ti shoppingiraš i to je cijela mudrost.
 
Sretni parovi se stalno seksaju
 
I uvijek im je savršeno. To si sigurno čula nebrojeno puta od frendica koje ti lažu jer im je tako lakše. Niti jedan par se ne seksa onoliko koliko bi htio, a većina njih 2 od 3 puta misle da je seks mogao biti bolji. Seks je jednostavno takav - ponekad štima, a ponekad nam nije jasno zašto smo u krevetu s tom osobom.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.