Moderne gejše oduševile publiku: Cro-A-Porter za samo finale sačuvao raskošni Zigman show

Foto: Anita Bukljaš, Instagram Cro-A-Porter

U TEATRALNO uređenom prostoru Jadran filma u Zagrebu, Cro-A-Porter je jučer prikazao još 11 revija renomiranih hrvatskih dizajnera te time završio ovu sezonu.

Svoje su nove kolekcije namijenjene proljetno/ljetnoj sezoni predstavili poznati brandovi Nebo, Arileo, Ivan Ledenko, Linea Exclusive, Zigman, Jet Lag i Lokomotiva te mlade nade hrvatske scene Jelena Holec, Yuniku, TWINS i IVAN MAN.

Tko je što prikazao, pročitajte i pogledajte u našem pregledu.

NEBO

Uvijek romantičan, brand Nebo otvorio je posljednju večer Cro-A-Portera ljupkom scenom manekenke koja se iznad stagea njihala na ljuljačci, odjevena u lepršavu haljinu iz njihove nove kolekcije. Nebo za svečane prigode ove sezone predlaže dugačke haljine izrađene od finih materijala, koje nježno miluju tijelo. Zanimljivi detalji na gornjem dijelu haljina svaki komad čine posebnim, a Nebo predlaže boje sunčanog neba prepunog oblaka - plavkaste i bijele.



ARILEO

Fantastični splitski duo koji stoji iza imena Arileo i ove je sezone uspio osmisliti zanosnu kolekciju komada koje bi svaka žena voljela u svojoj garderobi. Kombinezoni, njihov zaštitni znak, i u ovoj su sezoni prisutni te ispunjeni asimetrijom, a damske suknje i haljine prevladavaju ovom nježnom kolekcijom.



JET LAG

Nova kolekcija, novo putovanje. Ovog proljeća Jet Lag vodi nas na uzbudljivo putovanje u London. Inspiriran ovim čarobnim gradom, Jet Lag je pripremio još jednu uzbudljivu kolekciju za cure i dečke u pokretu, punu sexy hlačica, minica, odličnih košulja i hlača u njihovom prepoznatljivom stilu. Ipak, zvijezde ove kolekcije izvrsni su kaputi za muškarce i žene u kojima ćete sigurno biti zamijećeni.



YUNIKU

U znatno odraslijoj kolekciji, Lidija Pichler odmaknula se od motiva iz crtića te publici pokazala sexy kolekciju koja koketira sa S&M stilom. Atraktivne haljine koje ističu struk, noge ili leđa, začinjene su komadima od perja, umjetne kože i trapera. Crvena, boja pijeska i svijetloplava boja dominiraju u ovoj kolekciji zanimljivih večernjih haljina.



LOKOMOTIVA

Brand Lokomotiva za proljeće i ljeto predlaže odjeću u bojama sladoleda. Nježno žuta, mint i baby roza eksplodirale su u veseloj, mladenačkoj kolekciji u kojoj glavnu ulogu imaju voluminozni detalji poput raskošnih širokih suknja i haljina te bogatih volana na jaknama.



IVAN LEDENKO

Ivan Ledenko publici je priredio plesni show u kojem su vatrene plesačice pokazale svoje plesno umijeće i njegove nove modele cipela. Izrazito visoka peta te ponovno popularne sandale s remenčićima dominiraju ovom kolekcijom u kojoj se nalaze i jedne šarene, proljetne čizmice.



LINEA EXCLUSIVE

U svom prepoznatljivom stilu, Linea Exclusive pokazala je niz večernjih i dnevnih haljina za žene koje se ne boje pokazati svoje tijelo. Gola leđa, igra prozirnih i neprozirnih materijala i topovi koji se vežu oko vrata prevladavaju na dugim haljinama, dok su kratke inspirirane stilom šezdesetih - minice A kroja.



JELENA HOLEC

Izrazito zanimljivu kolekciju sinoć je na pistu Cro-A-Portera donijela mlada Jelena Holec, dizajnerica zaljubljena u živopisne materijale koji svaku haljinu čine veselom modnom pričom. Odlično skrojene haljine sa decentnim, no zanimljivim detaljima, fino laskaju ženskoj figuri, uz što odlično pristaju jaknice i kaputi bogatog volumena.



TWINS

Hvaljene TWINS-e ove su sezone inspirirali Indijanci pa su detalje iz filmova pretočili u modnu kolekciju koju su njihovi fanovi sinoć nagradili oduševljenim povicima. Otkačene, no izuzetno nosive komade poput mini haljinica, bogatih suknji, sexy kostimića i zabavnih kombinezona malo je zasjenila "dodatna kostimografija" poput šarenog perja na glavama manekenki i ruksacima s lutkama - bebama, no ovom talentiranom dvojcu svakako treba skinuti kapu na još jednoj fantastičnoj kolekciji.



IVAN MAN

Jednostavno, no tako zanimljivo - riječi su koje najbolje opisuju novu kolekciju dizajnera koji dokazuje da se muškarci ne trebaju bojati snažnih boja. Ružičasta i narančasta u kombinacijama Ivana Mana izgledaju itekako muževno, pogotovo uz pojačanje crne i maslinasto zelene boje koje dizajner vješto spojio. Vješto skrojeni kaputi i jakne zaintrigirat će užurbane muškarce koji izgledom vole parirati svojim ljepšim polovicama.


ZIGMAN

Neponovljivi Juraj Zigman ni ove sezone nije razočarao na spektakularnoj završnici ovog modnog događanja. Kolekcija inspirirana gejšama i animama odlično je predstavljena uz još jedan Zigman show, a svaki je model publiku ponovno ostavio bez daha.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.