Modni spektakl na moru: Splitska Montura oživjela Dioklecijanove podrume

Foto: Josipa Uzelac

SPLIĆANKE i Splićani koji obožavaju hrvatsku modu jučer su imali čast uživo pogledati kolekcije nekih od najpoznatijih domaćih dizajnera.

Naime, u prekrasnim podrumima Dioklecijanove palače održana je Montura - splitska modna manifestacija koja je ubrzala puls ovog živopisnog grada.



Svoje su kolekcije brojnim uzvanicima predstavili MAK, Morana Krklec, Damir Begović i Domagoj Štimac, Ana Kujundžić, Fjabe, Martina Felja, Nives Lutz, Igor Galaš, Arileo, Hippy Garden, Ledenko i Ivica Skoko i eNVy Room (na fotki).



Vojska vrhunskih hrvatskim manekenki novog vala predstavila je najbolje od najboljih modela iz posljednjih kolekcija ovih dizajnera, a samu večer otvorio je izuzetni Teo Perić sa svojom prekrasnom kolekcijom inspiriranom Hitchcockovim filmovima.

Martina Felja oduševila je pripadnice nježnijeg spola svojim neodoljivim dezenima i lepršavim modelima, dok je Hippy Garden predstavio kolekciju u svom prepoznatljivom stilu.


Dečki iz eNVy Rooma plijenili su pažnju Splićanki svojim ultra - damskim modelima, a splitski Arileo "svojoj" je publici predstavio genijalne kombinezone u koje smo se zaljubile na njihovoj reviji u Zagrebu.

Damir Begović i Domagoj Štimac ponovno su osvojili srca svojom uzbudljivom kolekcijom inspiriranom Afrikom koja je "ukrala show" na ovosezonskom Cro-A-Porteru.



Reviju je u velikom stilu završio kralj večernjih haljina, Ivica Skoko, koji je svojim neponovljivim glamurom stavio točku na i ove uzbudljive večeri.



Bzzz! Sutra na Index Rougeu zavirite u backstage Monture i pogledajte kako je izgledalo pripremanje manekenki za revije!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.