Muška dvostruka mjerila koja nas jako živciraju

Foto: Hugo Boss

KADA bi morala u idućih nekoliko sekundi navesti barem jedno dvostruko mjerilo, kad su u pitanju muškarci i žene, koje bi to bilo?

Mi smo razmislili o onima u ljubavi i evo što smo zaključili.
 
1. Muškarac bi trebao napraviti prvi korak
 
Zapravo kad bolje razmislimo, ne bi. Druga je stvar što to žene vole i žele. No, nije nenormalno da ljepši spol preuzme kormilo u svoje ruke. Dapače, svaka čast. No, muškarac koji prvi priđe ženi je frajer, a kad to napravi žena je jadna i očajna. Nikako ne podržavamo.
 
2. Ženi je mjesto u kuhinji
 
Ovdje vrijedi sve obrnuto. Žena koja je dobra u kuhinji, ujedno je i dobar izbor, dok je muškarac u kuhinju zapravo - ženskarac, šonjo, papučar, čija je žena prava vještica, koja ganja karijeru i nema osjećaja.
 
3. Muškarac je frajer kad vara
 
A žena kurva. I nema dalje.
 
4. Normalno je da on ima puno prijateljica
 
Ali onaj tvoj jedan prijatelj, zapravo čitavo vrijeme glumi i ima skrivene namjere te samo jednu misiju - otet te od tvog muškarca. I njegova cura je sigurno izmišljena, a ti si potajno zaljubljena u njega.
 
5. Ona je solo u tridesetima
 
S njom definitivno nešto nije u redu, jer je nepisano pravilo da se od žena do određene dobi očekuje da počnu razmišljati o osnivanju vlastite obitelji. S druge strane, potpuno je u redu da muškarac bude solo i to ne samo u tridesetima, već i desetljeće iza.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.