Muška posla: Sve njihove ljubavi (ne, ne pričamo o ženama)

Foto: Shutterstock

TI si mu možda velika ljubav, no uz tebe postoje i one "druge", koje ti mogu biti super, ali ti mogu i itekako ići na živce.

Odmah da istaknemo, nikad ih nećeš uspjeti u potpunosti eliminirati. Zato trebaš naučiti kako se s njima nositi.

1. Njegovi prijatelji

Ti ne možeš bez svojih cura, on ne može bez dečkiju. To je prirodni poredak stvari, protiv kojeg se ne može. Zato nipošto ne pokušavaj postavljati mu ultimatume koliko bi se i kada trebao s njima viđati. Uvijek ćeš izgubiti. No, počne li sve manje vremena provoditi s tobom, iskreni razgovor sigurno će pomoći, kako bi ubuduće malo pripazio na to.

2. Njegova mama

Mame vole imati svoje sinove pod kontrolom i ponekad zaborave da će one uvijek biti najvažnije ženske osobe u njegovom životu i da niti jedna cura to ne može promijeniti. U ekstremnim slučajevima, pokazat će ti da te smatra konkurencijom. Iako vjerujemo da znamo što bi joj najrađe rekla - zaboravi! Umjesto toga, pokušaj joj se približiti i uključiti je u što je moguće više aktivnosti, kako se ne bi osjećala ugroženo.

3. Njegov posao

Prekovremeni sati, nervoza, poslovna putovanja i slično. No, prije nego mu kreneš prigovarati, sjeti se da on od toga živi i da nije uvijek sve do njega. Rađe mu pokušaj nekako pomoći da zaboravi na poslovne obaveze. Cijenit će to, pa će se sigurno potruditi koji put doći kući ranije ili napraviti nešto lijepo za tebe.

4. Sport

Sport je muškarcima ispušni ventil. Jedan trening dnevno možeš preživjeti, jer sigurno imaš svojih obaveza, koje se neće same obaviti!
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.