Muške laži koje ne možemo oprostiti

Foto: wehearit

NEKE laži možemo zaboraviti, ili barem progledati kroz prste našem dečku koji nije bio iskren, ali neke su jednostavno prevelike da bismo mu mogle ponovno vjerovati.

Nisam te prevario
 
Nakon što ga pitamo je li to učinio, kada već znamo da jest. Ako mu ponudimo šansu da se opravda i eventualno iskupi za to što je napravio, a on se još uvijek drži priče za koju znamo da nije istina, potpuno ćemo izgubiti povjerenje.
 
Ne viđam se s bivšom
 
Nije problem u tome što se viđa s njom, problem je u tome što laže. Ako mu stvarno ništa ne znači, nema razloga da tu i tamo ne popiju kavu zajedno, ali ako se nalazi s njom i laže da ide na kavu s frendovima, nastaje problem.
 
To mi je samo frendica
 
Jedno je imati frendicu koja je s njim od početka, a sasvim drugo kada se ta frendica počne miješati u vašu vezu. Ako se dopisuje s njom onda kada bi trebao biti s tobom, ako mu je važnija od tebe, definitivno mu nije samo frendica.

To nisam bio ja
 
Ovu laž je popularizirao Shaggy, i još uvijek ostaje jedna od onih koju ne podnosimo. Ako vidimo svog dečka vani, iako nam je rekao da tu večer ostaje doma, najgore što može napraviti je reći da smo krivo vidjele. 
 
Nisam vidio poruku
 
Ovo je situacija koju bismo još mogle povjerovati, ali većina muškaraca uredno kaže kako nisu imali mobitel kod sebe, a onda s istog tog mobitela na Facebook stavljaju statuse. Ako već planira lagati, neka barem laže pametno.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.