Najčudniji vodič za spojeve ikad: Kako do toaleta bez srama?

Foto: David Burton

PRVO smo se dobro nasmijale, a onda shvatile da je na ovome netko dobro zaradio.

Je li ti neugodno kad usred spoja moraš otići na "jedno mjesto"? Iako je to normalna ljudska potreba, svejedno nije ugodno. Svima je sve jasno, ali je i dalje neugodno.
 
No, autori Mats and Enzo odlučili su napisati knjigu o tome kako da takav trenutak bude što manje neugodan i, vjerovali ili ne, za to im je trebalo pet godina istraživanja.
 
"How To Poo On A Date: The lovers", vodič je za odlazak na wc u takvim situacijama. Osim što je knjiga dobila nagradu za najčudniji naslov godine, rasprodana je i na Amazonu pa se čini da ima publike koju zanimaju odgovori na takva pitanja.
 
Izgovori poput "idem samo napudrati nos" ili "moram otići oprati ruke", stare su fraze, ali i dalje djeluju. S druge strane, "moram samo izaći na minutu" izgovor je jednak onom da otvoreno kažete što idete upravo napraviti, tvrde autori.
 
Autori su se dotakli i savjeta vezanih uz brzinu ("nikad se ne zadržavajte dulje od pet minuta"), tajnovitost ("nikad nemojte reći što idete točno raditi") i identitet ("vratite se u istoj konfiguraciji kao što ste otišli).
 
Provjerile smo Amazon, knjiga je doista rasprodana.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.