Najveća Melanijina konkurencija zasjala u hit dodatku sezone

Foto: Getty

POGAĐATE o kome je riječ?

Radi se o još jednoj Prvoj dami, ali ovoga puta Argentine, Juliani Awedi koja se posljednjih dana sa suprugom Mauricijom Macrijem nalazi u New Yorku, gdje je odala počast žrtvama napada u Tribeci.



O lijepoj Juliani pisali smo vam još u ožujku ove godine, s obzirom na to da gdje god se pojavi, njezin izgled i odjeća privuku itekakvu pažnju, a složit ćete se kako ima itekakav ukus za modu.


Upravo zato Julianu su mediji odmah prozvali najvećom modnom konkurencijom Melaniji Trump, a zanimljivo je kako s majkom Else, Juliana stoji na čelu modne kompanije Awada, za koju ona i dizajnira.



U New Yorku argentinska Prva dama samo je još jednom dokazala kako itekako prati modne trendove, jer se pojavila u hit komadu sezone te pokazala kako i u nešto ležernijem izdanju izgleda fantastično.



Njen izbor bio je sivi karirani kaput za kojim već tjednima luduje brojne fashionistice, ali i celebrity dame, a o Julianinu stilu najbolje govori činjenica da ju je Vogue prošle godine proglasio jednom od najbolje odjevenih žena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.