Nakon ljubavnog brodoloma s Jasonom Derulom: Jordin Sparks sreću pronašla s reperom Sageom

Foto: Instagram, JLP

NAKON kiše dolazi sunce.

Lijepa pjevačica Jordin Sparks, prije nekoliko mjeseci doživjela je ljubavni brodolom, nakon što ju je njezin dečko Jason Derulo iznenada ostavio nakon 3 godine veze. Da stvar bude još gora, često je u intervjuima isticao kako je ona htjela nešto više te je postala vrlo neurotična po tom pitanju, dok on nije bio spreman za brak.
 
Za to vrijeme, 25-godišnja Jordin je šutjela i ostala dama, a sudeći prema posljednjoj slici koju je objavila na Instagramu, ponovno je pronašla sreću u ljubavi.
 
Radi se o 22-godišnjem reperu Sage The Geminiju, s kojim je objavila preslatku sliku na kojoj se nježno gledaju. Ispod slike, Jordin je napisala: "Zamrznite trenutak, koji nikada nije bio bolji".
 
 
Iako se već neko vrijeme šuška o novom slavnom paru, službene potvrde još uvijek nema, iako mislimo kako je ovdje sve prilično jasno.
 
"Pomogao mi je odnijeti stvari do auta, poljubio me, rekao da me voli, a onda me više nije nazvao. Ignorirao je moje pozive, a onda sam samo jedan dan odlučila da je vrijeme da dođe po stvari i iseli iz kuće", otkrila je u jednom intervjuu za Jasona.
 
No, čini se kako joj je Sage vratio osmijeh na lice.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.