Nemaš love? Nemamo ni mi! Ali imamo ideje za super poklone...

Foto: Pinterest, Ilustracija Index, Press Foto

...zbog kojih nećeš bankrotirati!

Ako ove godine nisi baš u bajnoj financijskoj situaciji, poslušaj naše savjete i napravi neodoljive jeftine poklončiće za svoju obitelj i prijateljice.

Kod ovakvih poklona super je što će se znati da si u njih uložila vrijeme i ljubav, što će tvoji najdraži sigurno cijeniti!:)

VESELA ŠALICA ZA KAVU

Kupi običnu bijelu šalicu za desetak kuna i vodootporni marker za 17 kn i uključi maštu! Svi će sigurno obožavati tvoje iscrtane šalice.

PILING U STAKLENCI

Iskoristi stare staklenke od pekmeza ili krastavaca i napravi lijep piling za ženske članove obitelji. Za piling od ruže potrebna ti je šaka ružinih latica, 1/3 staklenke smeđeg šećera i 2/3 staklenke kokosovog ulja!

PERSONALIZIRANI LAKOVI ZA NOKTE

Sve što ti treba je nekoliko novih lakova za nokte, bijele naljepnice i flomasteri. Svakoj frendici na njezinu boju napiši nadimak ili neku poruku, a najboljoj frendici možeš napraviti i set od 3 personalizirana laka.

GAJBA SOBOVA

Nabavi rekvizite za ukrašavanje i paket malo boljeg piva te od boca napravi sobove! Jamčimo da će ovakav poklon tvog dečka više veseliti od izrezbarenog okvira ili kičastih bokserica.

MIX ZA VRUĆU ČOKOLADU

Ovo je idealan poklon za čokoholičare! Nabavi epruvete ili ukrasne kuglice i u njima složi mix za toplu čokoladu!

 SET ZA UŽIVANJE

Omiljena čokoladica, DVD dobrog filma, najdraži časopis, krema za ruke...sve se to može naći u personaliziranom setu koji ćeš napraviti za osobu do koje ti je jako stalo...