Njegovo veličanstvo Zigman: Kralj domaće modne scene ponovno briljirao

Foto: Marko Todorov/Cropix

BOW DOWN, ponovno je uspio! Premda često svjedočimo pravilu da se, nakon prvih uspjeha, umjetnici prestanu truditi te srozaju kvalitetom, to nikako ne vrijedi i za Juraja Zigmana koji je novom kolekcijom ponovno nadmašio sam sebe! Razigrani modni genijalac otvorio je četvrtu večer ovosezonskog Cro-A-Portera i svojim novim modelima publiku još jednom ostavio bez teksta te s velikim osmjehom na usnama.

Teško je reći odakle Juraj crpi inspiraciju jer svake sezone iznenađuje nečim potpuno novim, van svih aktualnih trendova, no jasno je kako i dalje izuzetno dobro poznaje proporcije ženskog tijela te shvaća potrebu svake žene da bude posebna i jedinstvena.



Prekrasne manekenke koračale su uz zvukove "Linđa" u izvrsno skrojenim haljinama i suknjama u pravom Zigmanovskom stilu, a cure koje obožavaju street style pasle su oči na zanimljivim kratkim majicama sa zanimljivim ilustracijama.

Lik velikog crvenog raka ove sezone ukrašava mnoge Zigmanove modele podsjećajući nas tako na ljeto, zajedno s prugicama, sitnim cvjetićima te ponekim volančićem.



Velika i zanimljiva novost iz Zigmanove radionice svakako su i tajice s printom koje, zahvaljujući potpuno prozirnom materijalu, s leđa postaju nevidljive te se pretvaraju u vruće hlačice.



Maštoviti Zigman ponovno je uspio u onome što polazi za rukom samo pravim modnim majstorima: ne kopirati nikoga i uvijek se natjecati samo sa samim sobom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.