Noć za pamćenje: Seksi fetiši koje morate isprobati

Foto: GQ

PEDESET nijansi sive jedna je od najprodavanijih knjiga, a film koji se upravo snima dokaz je da je seksualna sloboda danas itekako in. Ako ste upali u seksualnu kolotečinu, možda su fetiši upravo to što vam treba. Ovo su naši prijedlozi, a vi odaberite što vam se najviše sviđa.

BDSM
 
Kratica za "bondage, discipline, sadism,  masochism" (vezanje, discipliniranje, sadizam, mazohizam) naziv je jednog od najpopularnijih fetiša. Za seksi igricu dovoljno vam je uže i malo mašte. Dominantni partner preuzima kontrolu, a ako se upuštate u sadizam i mazohizam, dovoljno je samo da dogovorite "sigurnu riječ" - kada ju netko vikne, igra prestaje, a tako osiguravate da stvar neće otići predaleko.

Lateks manija
 
Seks u lateksu zvuči jako prljavo i zločesto, zar ne? Obuci sebe i svog dragog u seksi kostim od lateksa i pustite mašti na volju. Najbolja stvar - ove kostime možete čuvati i za Noć vještica, i biti najseksi maskirani par na tulumu.
 
Fetiš na stopala
 
Jedan od najpopularnijih fetiša na svijetu ujedno je i jedan od najjednostavnijih. Osobe koje imaju fetiš na stopala obožavaju gledati, ljubiti i lizati stopala, a osim toga, jako ih napaljuje i ako su robovi tih istih stopala. Mnogi ljudi ni ne znaju da imaju ovaj fetiš dok se slučajno ne susretu sa stopalom koje im promijeni način razmišljanja - ti možeš provjeriti već večeras.
 
Zlatni tuš
 
Nije za svakoga, ali oni koji vole zlatni tuš kažu da je to jedna od najseksi stvari na svijetu. Riječ je o parovima koji za vrijeme seksa uriniraju jedno po drugome. Naš savjet - ako ovo želite isprobati, radite to u blizini kade ili tuš kabine.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.