Nova 4-tjedna formula protiv bora Marie Lagrend

Foto: Press Foto

VJEČNO mlada 72-godišnja Maria Lagrend, koja još uvijek izgleda kao da je pred četrdesetom, predstavila je Hrvaticama svoju slavnu 4-tjednu formulu protiv bora. Metoda francuske manekenke je izazov tradicionalnim metodama protiv bora.

Do sada je već 30.000 Hrvatica (nakon 35. godine života) odbacilo neučinkovitu kozmetiku velikih koncerna i pridružilo se Marii. Neovisno o tome kako sada izgledate i vi također možete za mjesec dana vidjeti iznenađena lica muškaraca koji, kada Vas ugledaju, će biti uvjereni da ste barem 10 godina mlađi!

Nikad nije kasno još uvijek biti mlada i atraktivna. Možete se u to uvjeriti nakon mjesec dana - Vaše ogledalo reći će Vam istinu. Proučavat ćete čelo, oči, usta a bore će biti gotovo nevidljive. Koža delikatna na dodir, zdravo zategnuta i glatka. Kako je to moguće?

Tretman mikročesticama protiv bora od Lagrend

Lagrend Hyaluron Intense Skin Repair for Day je 4-tjedna formula Marie Lagrend - jedini tretman mikročesticama koji se nanosi na kožu. Tradicionalne kreme ne prodiru u kožu. Njihove čestice su prevelike da prodru kroz pore. Lagrend Hyaluron Intense Skin Repair for Day ima mikročestice manje za 200 puta od pora kože, zahvaljujući tome prodiru u njene dublje slojeve. To omogućuje koži da se odgovarajuće zategne i izgladi bore.

Tradicionalne kreme u pravilu ne potiču učinkovito kožu na proizvodnju kolagena. Napinju kožu ali ne rade to zahvaljujući prirodnim mehanizmima Vašeg organizma. 4-tjedna formula mikročesticama Lagrend Hyaluron Intense Skin Repair for Day doseže dublje i potiče organizam da proizvodi vlastiti kolagen. Na taj način Vaša koža se može sama nositi sa borama i biti prirodno napeta.

4-tjedna formula djeluje progresivno


Što kažu Hrvatice o Lagrend Hyaluron Intense Skin Repair for Day:


"Navršila sam 40-tu i moj život je svakim danom sve ljepši kao i moja koža! Zahvaljujući Lagrend Hyaluron Intense Skin Repair for Day! - Marija Obrovac

Nakon prvog korištenja trebali biste osjetiti da je koža zategnutija i svježija. Nakon tjedan dana primjetit ćete u ogledalu osjetnu razliku. Neke manje bore trebale bi se jedva nazirati. Nakon mjesec dana korištenja Vaša će koža biti svježa i elastična, male bore će biti tako površne, čak nevidljive. Veće bore bit će puno manje vidljive. Nakon mjesec dana izgledat ćete nekoliko godina mlađi. Ako ne – možete (i trebali biste!) iskoristiti specijalnu garanciju Marie Lagrend - bez ikakvih pitanja dobit ćete povrat novca za tretman.

4-tjedna formula protiv bora Marie Lagrend – klikni i provjeri – besplatna pošiljka

Elizabeta Višnjić (učinak nakon 3 tjedna korištenja)

Krema Lagrend Hyaluron Intense Skin Repair for Day je stvarno nevjerojatna, već sam nakon prve upotrebe vidjela razliku. Dodatno, trudim se piti puno vode kako bih još hidratizirala kožu jer sam negdje pročitala da to isto daje učinak. Preporučujem!

Katarina Zečić (učinak nakon 2 tjedna korištenja)

Zovem se Katarina i imam 53 godine, već mnogo godina pokušavam se osloboditi bora i izgledati mlađe. Otkad pamtim bilo je to moj problem ali zahvaljujući kremi Lagrend Hyaluron Intense Skin Repair for Day napokon sam uspjela!!! Hvala!!!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.