Novi dan, nova obnažena Kardashianka: Khloe u sexy izdanju za Cosmopolitan

Foto: Cosmopolitan

PREMDA se u žutom tisku češće nalazi zbog ljubavnih problema nego zbog obnaženih fotografija, poput svojih sestara, i Khloe Kardashian odlučila je pokazati malo kože i to na snimanju za ženski časopis Cosmopolitan.

Mnogima omiljena Kardashianka za britansko izdanje ovog časopisa progovorila je o svom ljubavnom životu:

"Udala sam se s 25 godina - bila sam mlada, no to sam voljela. Sviđa mi se kad određene stvari sačuvaš za brak. Ne mislim da bi se sa svakim muškarcem s kojim izlaze žene trebale ponašati kao prema suprugu. Onda to nije nešto posebno.", izjavila je Khloe koja se nakon 4 godine braka razvela od Lamara Odoma jer se ponovno počeo drogirati i loše se ponašati prema njoj.

"Nedavno sam navršila 30 godina i uvijek sam mislila kako ću do tada biti u braku i imati djecu. No ne možeš samo sjesti i plakati ako to nije tako. Imala sam supruga pa sad mislim da mi je potreban period prilagođavanja koji ne želim požurivati. Sretna sam. Preselila sam se u novu kuću i to je prvi dom koji posjedujem. To je veliki korak, a kod mene živi i moj brat."

Nova kuća simpatične Khloe nalazi se u predgrađu Los Angelesa, blizu kuća njezine majke Kris i sestre Kourtney koja je nedavno rodila 3. dijete. Kuća je vrijedna 7.2 milijuna dolara, a ima 6 spavaćih soba i 7 kupaonica.

Zanimljivo je znati i kako je prijašnji vlasnik kuće reality zvijezde - Justin Bieber.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.