Novi dečko pjevačice Ciare cijelom svijetu otkrio kako apstiniraju od seksa

Foto: Splash

RUSSELL Wilson novi je dečko slavne pjevačice Ciare.

Nakon ljubavnog brodoloma s reperom Futureom, kada je saznala da ju vara sa stilisticom, r'n'b pjevačica Ciara sreću je pronašla s 26-godišnjim igračem američkog nogometa, Russellom Wilsonom.
 
"Imam djevojku, divna je. Ona je doista sve što želiš. Za nju sam i prije govorio da je ona cura s kojom želim biti, i prije nego sam ju upoznao", započeo je intervju u emisiji The Rock Church.
 
No, ono što je izazvalo svakako najviše zanimanja gledatelja, bilo je Wilsonovo obećanje Bogu, o kojem je otvoreno govorio. "Upoznao sam curu koja se zove Ciara, koja je bila najljepša žena na svijetu. Bila je na turneji, gledao sam u nju kroz ogledalo i ona je sjedila tamo, a onda je Bog progovorio sa mnom i rekao da me treba da ju vodim", započeo je.
 
Kasnije je otkrio kako to uključuje i izostanak seksa. "Ako možeš nekoga voljeti bez toga, onda doista možeš voljeti. Trebam vas sve da molite za nas. Molite za mene, da moj um ostane čist, kao i moje srce. A ako postoji 10, ona je 15", zaključio je zgodni sportaš.
 
Prepuštamo ti da zaključak doneseš sama...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.