Od dječaka u traperu do frajera: Justin navršio 33!

Foto: JLP

JUSTIN Timberlake jučer je navršio 33 godine.

Brzo je prošlo od The Mickey Mouse Cluba, gdje je započela Justinova karijera. Od tih davnih vremena Justin je postao muškarac, koji je osvojio srca žena diljem svijeta, a među njima i nekih slavnih ljepotica, kao što su Britney Spears, Cameron Diaz i prelijepa Jessica Biel s kojom je danas u braku.
 
Od samih početaka Justin je nizao uspjeh za uspjehom, bez padova u svojoj karijeri. Osim možda onog puta kada se s Britney pojavio u traper izdanju, koje još uvijek ne možemo zaboraviti.
 
 
Nakon N Sync-a, solo karijera pokazala se kao puno pametnija odluka, a od 2002. godine i prvog solo albuma "Justified", Justin se ne skida s vrha glazbenih ljestvica.
 
FutureSex/LoveSounds plesnim je podija diljem svijeta podario hitove kao što su "SexyBack", "My Love", "What Goes Around.../Comes Around", dok posljednji album "The 20/20 Experience" ruši sve rekorde pa je proglašen i najprodavanijim albumom u Americi.
 
 
Osim glazbe, Justin obožava i film pa se okušao i kao glumac u nekoliko filmova, od kojih su najpoznatiji "Društvena mreža", "Vrijeme je novac" i "Veza bez obaveza".
 
Iako zli jezici od samih početaka komentiraju kako Justinov uspjeh leži u vezi s Britney u pravom trenutku, mi se ne bi složili s tim, a u prilog tome stavljamo i nekoliko nama omiljenih stvari, kao idealnih za spremanje za subotnji izlazak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.