Odlična 2014., još bolja 2015.: Glumac Benedict Cumberbatch postat će tata

Foto: Getty

MEĐU slavnim pjevačima i glumcima događa se pravi "baby boom".

Nakon repera Macklemorea, još jedan slavni frajer uskoro će postati tata, a radi se o televizijskom Sherlocku, glumcu Benedictu Cumberbatcheu.
 
Glasine o prinovi potvrdio je sam glumac te izjavio kako su on i zaručnica Sophie Hunter "s glavama u oblacima". Podsjetimo, zvijezda filma "Igre imitacije" svoju je djevojku i kolegicu Sophie zaprosio u studenom 2013. godine, a to je obznanio na vrlo staromodan način - putem The Times of London novina. U rubrici nadolazeći brakovi stajalo je sljedeće: "Objavljuju se zaruke između Benedicta, sina Wande i Timothyja Cumberbatcha iz Londona i Sophie, kćeri Katharine i Charlesa Huntera iz Edinburgha."
 
Kako prenosi Glamour, beba je sada malo ubrzala pripreme,  iako se još uvijek ne zna točan datum. No, nagađa se kako se radi o ranom proljeću, jer Sophie je navodno u prvom tromjesečju.
 
Posljednji put par je viđen na filmskom festivalu u Palm Springsu prošlog vikenda, no ništa nije odavalo tajnu da par čeka bebu, jer je trbuščić Sophie uspješno sakrila maxi haljinom brenda Just Cavalli.
 
Čestitke sretnom paru!
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.