Održana glamurozna revija vjenčanica na Wedding Expo-u

Foto: Press Foto

MODNU reviju petog Wedding Expo-a nosile su četiri okrunjene ljepotice.

U prostoru Wedding Cityja, koji je i organizator sajma vjenčanja, predstavljene su kolekcija vjenčanica 2015. Ana Milani, salon vjenčanica The One i kolekcija vjenčanica dizajnerice Martine Felje ekskluzivno dizajnirana za Wedding City.

Uz modele agencija Livia Style, Talia Models, Tarol i PR pet, reviju su nosile i uspješne nositeljice titula ljepote. Uz Kraljicu Hrvatske Kristinu Bralo u prvom redu, u bijelom su zasjale Miss Hrvatske Antonija Gogić, te bivše Miss Universe Sarah Ivanković i Miss Hrvatske Ivana Ergić. Wedding City bio je prepun uzvanika i posjetitelja sajma za koje je ulaz bio slobodan.



Među 150 izlagača Wedding Expo-a budući mladenci mogli su pronaći sve što im je potrebno za najsretniji dan. Od dvorane, sale i restorana za vjenčanja na zatvorenome ili šatora i vila za vjenčanja na otvorenome, izlagači nude najrazličitije prostore za svadbene svečanosti. Ponuda vjenčanica, smokinga, svečanih haljina, odijela i cipela najveća je i na jednome mjestu. Cvjećari, slastičari, kozmetičari, frizeri i organizatori vjenčanja nude svoje usluge posjetiteljima tijekom tri dana sajma.



Nezaobilazne su i zlatarnice, luksuzni automobili, rasvjeta i glazba, a mogu se razgledati tijekom Late night shoppinga još u nedjelju od 10 sati  do 21 sat.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.