One Direction i The Wanted: Nova iskra sukoba

Foto: JLP

SVE se više produbljuje rivalstvo između dečkiju iz One Directiona i The Wanteda.

Gostujući u US radio showu, dečkima iz The Wanteda postavljeno je pitanje što misle o 1D-u. Max George na to je izjavio kako nema nikakvih problema sa Harryjem Stylesom, no da to ne vrijedi i za ostale članove: "Harry mi ne smeta, on je pravi zavodnik i zato je jako cool. Zapravo, dvojica mi ne smetaju. No, ostala trojica, posebno dvojica od njih...", nastavio je Max. Njegov kolega Jay McGuiness na to je dodao: "Harry je za razliku od ostalih zadržao neke manire i malo dostojanstva."

A čini se da su ta slavna "dvojica od njih trojice" Louis Tomlinson i Liam Payne, koji su još ranije ove godine bili upleteni u svađu s dečkima iz The Wanteda putem Twittera. No, izgleda da ništa nisu naučili iz toga, jer je Louis odlučio ponovno javno iznijeti svoje mišljenje statusom: "Jako frustrirajuće kad ljudi takve stvari govore putem medija, a u lice ni riječi."

Ubrzo je uslijedio odgovor Jayovog starijeg brata Lukea: "Louis, kako bi bilo da ja ne pričam s medijima i da se ti i ja nađemo licem u lice, da ti dam lekciju o sakupljanju zubiju po podu?"

Taman kad smo pomislili da je to završena priča...

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.