Ovo su naši must-have proizvodi za ljeto 2014.

Foto: Press Foto

PARFUMERIJE i drogerije krcate su kozmetičkim proizvodima koji bi nam trebali pomoći da i na plus 30 izgledamo zanosno. Lakovi u živahnim bojama, zanosna sjajila, losioni s egzotičnim mirisima... Sve izgleda primamljivo, no što odabrati?

Odlučili smo s vama podijeliti listu naših omiljenih, već isprobanih beauty proizvoda za ljeto 2014. te vam tako barem malo pomoći pri shoppingu za godišnji odmor.

Bourjois Color Boost ruževi u olovci

Ljeti ne možemo odoljeti ruževima i sjajilima u žarkim bojama, a boje za usne u debelim olovkama branda Bourjois zabavne su za nanošenje te dolaze u super trendi bojama. Ne isušuju usne pa ih možemo nanositi i bez balzama.

Gliss Kur Million Gloss šampon

Priznajemo, ovaj šampon privukao nas je prekrasnom ambalažom koja podsjeća na more, no oduševio neodoljivim mirisom (mirisna kosa ljeti može zamijeniti parfem, zar ne?) te odličnim rezultatima - nakon upotrebe kosa izgleda sjajno, zdravo i zaglađeno!

Essence All about matt transparentni puder

Ovo je idealan proizvod čak i za cure koje ljeti ne nose šminku. Transparentni puder potpuno je proziran te decentno briše sve znakove masnog sjaja s lica.

L'oreal False Lash Architect Waterproof Mascara

Maskara je must have beauty proizvod ljeti, no dobru vodootpornu varijantu zaista je teško pronaći. False Lash Architect Waterproof Mascara branda L'oreal produžuje trepavice zahvaljujući posebnim vlaknima te se ne razmazuje se na visokim temperaturama i ne topi u vodi. Što bi više mogle poželjeti?

Nivea IN- SHOWER refreshing after sun losion

Tko bi na odmoru trošio vrijeme na after sun losione kad postoji i ova beauty mudrica? Nivein IN-SHOWER losion ima sva svojstva klasičnog after sun proizvoda uz jednu veliku razliku - nanosi se pod tušem i tako štedi vrijeme.

 

Essie lak u boji Style Hunter

Essie lakovi nešto su skuplji (osamdesetak kuna), no vrijede svaku kunu. Osiguravaju savršeno prekrivanje bojom već u prvom sloju te se ne ljušte i ne blijede. Ovog ljeta obožavamo zavodničku boju Style Hunter.

Nuxe Huile Prodigieuse Mademoiselle

Jednostavno ne možemo odoljeti teksturi i mirisu ovog slavnog ulja branda Nuxe. Ulje u spreju brzo se upija i kožu čini nevjerojatno mekom, a nježan miris idealan je za duge ljetne dane u kojima parfem ponekad nije ni potreban. Plus - neodoljiva bočica iz nove kolekcije Mademoiselle predivan je dodatak za prozirnu torbu za plažu!

Artdeco Cool&Fresh spray

Ljetne vrućine u gradu gotovo su neizdržive bez spreja za osvježavanje lica. Nam je najdraži onaj branda Artdeco koji se može nanositi i na šminku! Praktičan je i super miriši, a za posebno vrućih dana držat ćemo ga u frižideru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.