Pet hobija koji te mogu učiniti sretnijom

Foto: weheartit

POSTOJE hobiji koji te mogu učiniti sretnijom i s kojima možeš početi već danas, a od toga neki ne koštaju ništa.

1. Pjevanje
 
Znanstveno je dokazano da pjevanje čini ljude sretnijima, a za to ti ne treba puno vremena niti neki poseban talent. Najpopularnije je svakako ono pod tušem, no još bolji učinak ima ono sa slušalicama. A ukućani će se morati malo žrtvovati za tvoju sreću. Jednako je tako i sa plesom. Mislimo na onaj dio o sreći.
 
2. Scrapbooking
 
Iako se ovaj izraz najčešći koristi za ručnu izradu originalnih foto-albuma, u takvu "knjižicu" možeš staviti bilo što što ti padne na pamet, a za tebe ima sentimentalnu vrijednost. Slike, karte za kino, cvijeće, pisma i slično. A osim što će ti to pomoći u podizanju raspoloženja, bit će i lijepa uspomena, ali i kreativan poklon za člana obitelji, dečka ili najbolju prijateljicu.

3. Kuhanje
 
Kuhanje je aktivnost koja je puno više od hobija, a pritom nudi dvije odlične stvari - opušta i uči te nečem novom. Uz to, velika su prednost kulinarski showovi te odlični i zanimljivi recepti kojih je prepun internet.
 
4. Pisanje
 
Možda ti se čini da nemaš talenta za pisanje, ali zapamti da su prve riječi uvijek najteže i da pišeš za sebe pa te ne treba biti briga kako je nešto napisano stilski ili gramatički. Poput tjelovježbe, i pisanjem izbacujemo negativne emocije, samo se manje znojimo, a prednost je i to što pisati možeš bilo gdje i u bilo koje doba.
 
5. Izrada nakita
 
Onog što je internet također pun su i razni tutorijali kako izraditi nakit. Također, u susjedstvu se otvara sve više dućana s materijalom od kojeg mogu biti napravljeni vrlo kreativni komadi. Također, kad radiš za sebe, možeš malo i kopirati, a rezultat je da ćeš imati novi komad nakita koji će svakako podići tvoje raspoloženje, ali i samopouzdanje. Kako se kaže, žene i nakit...
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.