Pet neobičnih spojeva koji će vas trgnuti iz rutine

VAŠE najdraže mjesto za izlazak možda je ugodno i opuštajuće, ali ponekad se morate trgnuti i isprobati nešto novo, čisto da ne padnete u rutinu:

1. Rolanje

Osim što će učvrstiti sve one dijelove tijela koji se opuštaju dok sjedite na kauču, ovo može biti odličan način da se zabavite. Ne morate biti previše vješti: Čak i ako ćete cijelo vrijeme padati, dobro ćete se zabaviti.

2. Squash

Zatvorena dvorana, reketi i vas dvoje: Na ovom ćete se sportu dobro oznojiti, odlično zabaviti, a natjecateljski duh koji će proraditi u vama može voditi i vrućem seksu kasnije.

3. Masaža u dvoje

Najbolji način da se zajedno opustite jest masaža za vrijeme koje se još uvijek možete držati za ruke. Dva stola, dvije maserke i mir u sobi za masažu još će vas više zbližiti, kasnije se, tako opušteni, možete prebaciti ravno u krevet.

4. Zabavni park

Brze vožnje, šećerna vuna i adrenalin puno su zabavniji od izležavanja na kauču. U lunaparku se možete držati za ruke i biti romantični koliko god želite: U lunaparku se to i očekuje. Još ako on za tebe osvoji neku plišanu igračku, doživljaj će biti potpun.

5. Pljusak

Uhvatite neki ljetni pljusak i izađite iz kuće: Gacanje, plesanje i glupiranje na kiši jako je zabavno, a nakon pljuska se možete prebaciti pod topli tuš i nastaviti zabavu tamo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.