Pet razloga zbog kojih je super hodati sa strancem

SVAKA cura je barem jednom sanjarila o romantičnoj avanturi sa zagonetnim i zavodljivim strancem, a neke su ih imale i sreće doživjeti. Premda veze na daljinu mogu biti izrazito teške i imaju mnoge mane, ljubavni odnos sa strancem može biti vrlo dobra i korisna stvar.

1. Seksi naglasak

Trebamo li objašnjavati ovaj razlog? Seksi britanski naglasak naglasak, zavodljivi španjolski govor ili otmjeni francuski obaraju nas s nogu, a on je još pored svega toga neodoljivo sladak kad na hrvatskom pokušava izgovoriti riječi.

2. Nove fore

Kod njega je sve novo. Veza sa strancem je prava mala avantura i istraživanje nečeg novog. Nema izlizanih fora kao na većini spojeva, razgovor sa strancem je totalno nepredvidiv.

3. Svježi start

On ne poznaje nekog tvog prijatelja koji poznaje prijateljicu od prijatelja tvog bivšeg ili slično. Nema ogovaranja i neistina. On ne poznaje nekog iz tvog bivšeg razreda i nije čuo tračeve o tebi. Sa strancem možeš imati "svježi start".

4. Putovanja

Hodanje sa strancem znači da je vrijeme da pripremiš svoju putovnicu jer kad tad će ti jednom sigurno htjeti pokazati svoju zemlju, upoznati te s roditeljima i prijateljima.

5. Učenje stranog jezika

Nakon nekoliko mjeseci veze sigurno ćeš naučiti dosta stranih riječi na njegovom jeziku. Najprije ćeš znati samo "volim te" i "može" ali nakon nekoliko mjeseci naučit ćeš se sporazumijevati na njegovom jeziku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.