Pet stilskih izazova za sramežljivice

Foto: River Island

PREMDA su dućani krcati raznolikom odjećom s prizvukom brojnih trendova, ti se nikako ne uspijevaš odvojiti od svoje crne odjeće i udobnih traperica? U svoju garderobu lako možeš unijeti zanimljive promjene i to bez bojazni da ćeš izgledati kao putujući cirkus. Donosimo nekoliko savjeta koji će ti pomoći da osuvremeniš svoju garderobu i pronađeš vlastiti stil!

1. Kupi jedan odvažni komad odjeće! Ako si navikla na crno od glave do pete, nemoj kupiti hrpu šarenih stvari - nađi jedan konkretan komad (kaput, suknja, košulja, čizme) u nekoj neobičnoj boji te svoju modnu preobrazbu započni s njim.

2. Isprobaj printeve! Bojiš li se snažnih boja, isprobaj crno-bijele kombinacije u zanimljivim printevima. Pepita uzorak izgleda zaista atraktivno, baš kao i aztec, a s klasičnim prugicama nikad nećeš pogriješiti.

3. Kupi ruž u žarkoj boji! Isprobaj nekolicinu žarkih ruževa u bojama na koje se nikad ne bi odvažila i pronađi onu koja ti najbolje pristaje. To je sjajan način da uneseš malo boje u svoj život, i to bez drastičnih promjena i velikih troškova. Predlažemo fuksiju, žarko narančastu i vatreno crvenu boju!

4. Nađi svoj zaštitni znak! Zanimljiv individualni stil najlakše je dobiti uz pomoć "zaštitnih znakova". To mogu biti glomazne narukvice, ogrlice, zanimljive naušnice, majice s natpisima, šeširići...Pronađi nešto što ti izvrsno pristaje te kroz taj "zaštitni znak" isfuraj svoj novi stil.

5. Posudi slavnog stilista! Tvoja omiljena glumica ili pjevačica svog stilista masno plaća, no ti te savjete možeš dobiti besplatno ako dobro proučiš njezin stil na fotografijama. Što nosi u kombinaciji s čime, uvlači li košulju u suknju, koji detalji njezine outfite čine posebnima...Prouči, zapamti i kopiraj! Važna napomena: tvoja modna ikona treba biti slične građe i visine kao i ti. Nema smisla kopirati Taylor Swift ako si sitna poput Lucy Hale ili pak bujna poput Scarlett Johansson.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.