Pogledajte koga ćemo razveseliti Artdeco nagradama!

Foto: Osobne fotografije, Artdeco, Ilustracija Index

BRAND ARTDECO prije nekoliko je dana predstavio svoju novu kolekciju, a premda su brojni komadi već planuli iz parfumerija, uspjele smo ugrabiti jedno rumenilo i stick u obliku ruža kako bi vas razveselili!

Jesenska kolekcija nastala je u suradnji s modnim brandom "Talbot & Runhof" te je baš kao i njihove kreacije - snažna, odvažna i ženstvena.

U moru vaših prijava bilo je zaista teško odabrati najbolje, no teškom mukom, ipak smo se odlučili za sljedeće dvije djevojke.

1. Prekrasno rumenilo poklanjamo Ani Buden iz Zagreba!

"Poštovani Index Rouge!

Smatram da bih ja trebala osvojit jednu od Vaših nagrada jer sam se jako potrudila da mi uspije zadani make up look. Dobro sam proučila djevojku na slici kako je našminkana i krenula sam na posao! Priznajem, zadatak nije bio nimalo lak, jer je šminku baš trebalo kopirati no ipak sam uspjela, nadam se. :) Također, nadam se da ste i Vi zadovoljni mojim uratkom! Poslikala sam nekoliko fotografija i čak i složila nekoliko njih u jednu. Pa se nadam da će Vam se bar jedna svidjet. Hvala Vam na pažnji i lijep pozdrav!"

2. Stick u obliku ruža odlazi u ruke Ane Šitum iz Susedgrada!

"Ne znam zašto bih baš ja trebala dobiti nagrade, ali mislim da sam napravila pristojan posao, uzevši u obzir da mi je blic pojeo boje, možda zato što mi fali baš roskasto rumenilo da se razveselim u ovim nadolazećim neželjenim jesenjim danima, a što se tiče usb-a, možda i zato što imam usb u obliku auta, što ne zadovoljava moje potrebe za ženskastim stvarima."

Čestitamo!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.