Pomaknite se "vješalice": Stigao je veliki povratak supermodela iz devedesetih!

Foto: Jason Wu, Guess,

PRIJE no što su piste zauzele izuzetno mršave djevojke, od milja nazvane "vješalice", modnim svijetom harali su moćni supermodeli sa snažnim osobnostima.

Claudia, Naomi, Stephanie, Cindy, Elle, Linda, Christy i druge djevojke savršenih proporcija i prekrasnog lica zračile su životom sa stranica modnih časopisa i sa modnih pista, a čini se kako se njihovo vrijeme ponovno vraća.



Nakon što je Claudia Schiffer snimila seksi kampanju za Guess, na scenu se vratila i Cindy Crawford koju je u oskudnoj odjeći snimio slavni Terry Richardson za GQ.

Kao dokaz da se supermodeli vraćaju, u javnost je jučer izašla i prva fotka iz kampanje Jasona Wua u kojoj glavnu ulogu ima četrdesetčetverogodišnja Stephanie Seymour.


"Htio sam uzeti snažnu ženu sa izraženim seksipilom za moju proljetnu kampanju koja je djelomično inspirirana radom Helmuta Newtona.", izjavio je Jason Wu.

Moramo priznati kako ovim odabirom nije nimalo pogriješio jer prezgodna Stephanie i dalje izgleda nevjerojatno dobro i ne možemo zamisliti nikoga tko bi u ovoj kampanji izgledao bolje!

Što drugo reći nego - jednom supermodel, zauvijek supermodel!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.